Pirmdienas horoskops: 14. oktobris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 14. oktobrim. 

AUNS Tev padosies kolektīvs darbs, kā arī dažādi organizatoriskie pasākumi. Nav izslēgts, ilgosies pēc pārmaiņām, kaut kā neparasta. Tevi var nedaudz nomākt pelēkā dzīves ikdiena. Neļaujies drūmajām domām!

VĒRSIS Zvaigznes iesaka būt modrākam, atturēties no iesaistīšanās darījumos ar mazpazīstamām personām. Saskarsmē ar mājiniekiem valdīs sapratne, pastāv iespējas, ka atrisināsiet nesen radušās domstarpības.

DVĪŅI Esi patstāvīgāks, vairāk paļaujies uz paša spriedumiem un neļauj nedrošībai, šaubām bremzēt panākumus. Šodien pievērs lielāku vērību dokumentācijai, grāmatvediskām niansēm, citu formalitāšu kārtošanai.

VĒZIS Būsi ļoti rosīgs, vēlēsies apliecināt sevi kā labu profesionāli, nedaudz pazīmēties apkārtējo acīs ar saviem sasniegumiem vai sociālo statusu. Mīlas frontē tieksies piedzīvot izteiktākas kaislības.

LAUVA Jo aktīvāk centīsies kļūt par situācijas noteicēju, jo ātrāk radīsi īstenojumu savām vēlmēm. Esi piesardzīgāks, ja veic darījumus ar valsts iestādēm, pārliecinies, ka iesniedzamā dokumentācija ir atbilstošā kārtībā.

JAUNAVA Dienas pirmajā pusē vari sajusties noguris, neapmierināts ar notiekošo. Svarīgi neļaut vaļu sakāpinātajām emocijām, saglabāt pēc iespējas vēsāku, nosvērtāku skatienu uz notiekošo.

SVARI Lielu lomu spēlēs kolēģu, domubiedru atbalsts, morālais iedrošinājums. Ja nepieciešams, vari ķerties klāt ar reklāmu, prezentācijām saistītajam. Dienas izskaņu vēlēsies pavadīt ar mīļoto.

SKORPIONS Aktualizēsies ar ārzemēm, nekustamo īpašumu, transportu, loģistiku saistītie jautājumi. Šis var izrādīties patiesi svarīgs brīdis ar ģimenes biznesu saistītajiem Skorpiona zīmes pārstāvjiem.

STRĒLNIEKS Zināmas problēmas šodien var sagādāt vienkāršs slinkums, nevēlēšanās pārvarēt šķēršļus. Ja ļausies vājuma brīdim, vari palaist garām labas izaugsmes iespējas, papildus peļņas iespējas.

MEŽĀZIS Ja arī gadās pieļaut kādu kļūdu, nesāc tāpēc uzreiz pārdzīvot. Labāk apzinies, kādas nepilnības vajadzētu novērst, lai turpmāk nepieļautu līdzīgas situācijas! Ieklausies pieredzējušāku kolēģu padomos.

ŪDENSVĪRS Šodien iegūtie kontakti var lieti noderēt turpmākajai karjeras, biznesa attīstībai. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties savā priekšnojautā, it sevišķi, ja tā ko “saka” par ģimenes dzīvi.

ZIVIS Radošo profesiju pārstāvjiem būs lielāka iespēja noķer panākumus aiz astes. Nekautrējies apkārtējiem parādīt savas patiesās emocijas, taču vienlaikus iegaumē, ka pārmērīga kritika, negācija nedos savu!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu