Vilcienu biļetes darba dienu vidū būs lētākas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dzelzceļa tilts un vilciens, Ilustratīvs foto.
Dzelzceļa tilts un vilciens, Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

No šodienas, 14. oktobra, līdz 2020. gada 17.aprīlim darbdienu vidū vilcienu biļetēm vienam braucienam būs 25% atlaide, pērkot tās vilcienu biļešu tirdzniecības kasēs vai vilcienā pie konduktora/kontroliera, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Savukārt, iegādājoties e-biļeti "Pasažieru vilciena" mobilajā lietotnē vai mājaslapā uz kādu no 47 dienas vidus reisiem, tiks piešķirta vēl 5% atlaide, kas piemērojama visām elektroniski iegādājamām biļetēm.

Dienas vidus 25% atlaide biļetēm vienam braucienam tiks piemērota deviņiem vilcieniem maršrutā Rīga-Skulte-Rīga, 11 vilcieniem maršrutā Rīga-Aizkraukle-Rīga, astoņiem vilcieniem maršrutā Rīga-Jelgava-Rīga, kā arī 19 vilcieniem maršrutā Rīga-Tukums-Rīga.

Vilcienu kustības sarakstos pie biļešu kasēm un pieturvietu informatīvajos stendos reisi, kuriem ir piemērota atlaide, būs atzīmēti ar zaļas krāsas zīmi. Arī mājaslapā un mobilajā lietotnē šie reisi ir atzīmēti ar 25% atlaides zīmi, un, iegādājoties e-biļeti, konkrētā maršruta cena jau būs norādīta ar 25% atlaidi, kā arī ar papildus piemērojamo 5% atlaidi par biļetes iegādi elektroniski.

Tāpat "Pasažieru vilciena" pārstāvji atgādināja, ka, iekāpjot vilcienā pieturā, kurā ir atvērta biļešu kase, biļete pie konduktora/kontroliera maksās par 0,5 eiro vairāk.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu