Maija Rozīte-Krištopane pēc hakeru uzbrukuma tomēr atguvusi savu "Instagram" kontu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

TV un radio personība Maija Rozīte-Krištopane 10. oktobrī pavēstīja, ka viņas līdzšinējais sociālā tīkla “Instagram” profils vairs nav viņas – tas ir nozagts. Pēc tam gan Rozīte paziņoja, ka viņai kontu ir izdevies atgūt.

Lai gan TV un radio personība jau paspēja izveidot jaunu kontu, kurā viņa sapulcēja teju trīs tūkstošus plašu sekotāju pulku, tagad sieviete aicina savus atbalstītājus sekot viņas vecajam kontam. 

"Šonedēļ sanācis izvizināties emociju “karuselī”, un es, ja vien ir izvēle, ļoti labprāt eju ar līkumu jebkādām šāda tipa atrakcijām... Bet tev jau neviens nejautā.. Taču varbūt arī asākas izjūtas reizēm nav tik peļamas, ja iznākums tomēr ir labs un ar atvieglojuma sajūtu. Galīgi negribētos nevienu raustīt, bet gribu atzīmēt, ka pēc hakeru sarūpētiem dažu dienu “amerikāņu kalniņiem” es atkal esmu sava "Instagram" oriģinālā konta @maijarozite saimniece, tāpēc, lai neradītu kādu apjukumu, vēlos pāriet uz tikai viena - oriģinālā - profila lietošanu. Un, ja vēlaties turpināt būt ar mani, palūgšu turpmāk izmantot tikai @maijarozite. Paldies visiem par sapratni un atbalstu!" rakstīja Maija.

Maija stāstīja, ka bija jau samierinājusies ar faktu, ka viņas vecais konts ir nozagts, turklāt līdzīgus kibernodziedzinieku uzbrukumus piedzīvoja cilvēki kā Latvijā, tā arī ārzemēs. Maija atklāja, ka savu kontu zaudēja arī pašmāju influencere Sofija Lukjanska, taču arī viņai izdevās to atgūt. Hakeri pēc konta piesavināšanās nekavējoties sākuši viņu bombardēt dažādos kanālos no dažādiem numuriem, pieprasot par kontu izpirkuma naudu, 

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu