Trešdienas horoskops: 16. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 16. oktobrim. 

AUNS Savā rīcībā būsi enerģisks un izlēmīgs. Pastāv iespēja, ka ar saviem panākumiem, pievērsīsi priekšniecības uzmanību. Ja tev ir savs bizness, šis mirklis ir piemērots dažādām reklāmas akcijām.

VĒRSIS Šodien, galvenokārt, uzmanību nāksies veltīt dažādu ikdienišķu jautājumu, organizatorisku pienākumu veikšanai. Kāds Vērsis var saskarties ar dzēlīgiem kolēģu jociņiem, kuri ne pa jokam spēs nokaitināt.

DVĪŅI Darba būs daudz, bet laiks kā vienmēr maz. Taču tu spēsi burtiski vai izlīst caur adatas aci. Zvaigznes iesaka izmantot veiksmīgo brīdi, lai risinātu sasāpējušus darba jautājumus vai attiecību sarežģījumus.

VĒZIS Ja tev slēdzami jauni darījumi, pievērs lielāku uzmanību parakstāmajiem līgumiem, pārliecinies, ka tajos nostiprinātas visas svarīgās nianses. Mājas dzīvē tevi gaida patīkami pārsteigumi.

LAUVA Līdzgaitnieki tev palīdzēs labāk apzināties prioritātes, spēs sniegt iedrošinājumu jaunu darbu uzsākšanai. Neaizmirsti tos, kuri tavā labā ir ko darījuši un vajadzības gadījumā, sniedz savu atbalstu!

JAUNAVA Atbilstošs brīdi, lai veltītu laiku sevis sakārtošanai, iekšējā emocionālā līdzsvara atgūšanai. Panākumi vairāk smaidīs tiem, kuri darbosies atsevišķi, individuāli. Kolektīvs darbs nebūs īsti domāts tev.

SVARI Daudz domāsi par komforta, labsajūtas veicināšanu savā ikdienā. Taču tikai izlēmīgākie zīmes pārstāvji nolems reāli kaut ko darīt lietas labā. Šobrīd uzsāktās aktivitātes var izrādīties patiesi auglīgas!

SKORPIONS Šodien var nākties centīgāk aizstāvēt savas intereses, jo īpaši, ja esi nesen uzsācis jaunas darba gaitas. Cīņā ar konkurentiem, skauģiem, lieti noderēs tev piemītošās psihologa un oratora dotības.

STRĒLNIEKS Varēsi pamatoti lepoties par savām idejām, spēju vajadzīgajā brīdī izrādīti iniciatīvu. Nav izslēgts, ka spēsi nostiprināt autoritāti kolēģu vidū, iegūt sev jaunus domubiedrus, atbalstītājus.

MEŽĀZIS Būsi pacietīgs un apdomīgs gan darba jautājumos, gan privātajā dzīvē. Ja profesionālajā jomā tas dos savus augļus, tad mīlas frontē otrā pusīte no tevis vēlēsies jūtamākas kaislības, emocijas.

ŪDENSVĪRS Lielisks brīdis sabiedriska rakstura pasākumiem. Šī diena var būt zīmīga Ūdensvīriem, kuri strādā reklāmas, mārketinga lauciņā. Vislabākais kontakts tev veidosies ar gados jaunākajiem.

ZIVIS Var rasties sajūta, ka esi iestidzis ikdienišķajā pelēcībā, kas padarīs tevi nomāktu. Lai izrautos no rutīnas, tev būs nepieciešams nomainīt vidi, iegūt sev jaunu vaļasprieku vai pat domāt par citu darba vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu