Sestdienas horoskops: 19. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 19. oktobrim. 

AUNS Atbilstošs mirklis, lai komunicētu ar vecākiem, dotos apciemot viņus. Ja nolem izklaidēties kopā ar draugiem, vēlams neaizrauties ar uzdzīvi, nekļūt pārgalvīgam, tādejādi neiedzīvojoties problēmās.

VĒRSIS Labprāt pavadīsi dienu kopā ar atvasītēm. Jūs paspēsiet gan izklaidēties, gan izrunāt jaunākai paaudzei sasāpējušos jautājumus. Otrā pusīte tikmēr var nolemt veltīt laiku savām vajadzībām.

DVĪŅI Vajadzētu būt saudzīgākam pret elpošanas sistēmu, dodoties garākā pastaigā, izvēlēties atbilstošu apģērbu. Kopdzīvē ar mīļoto valdīs tīkama harmonija. Parūpējies, lai vakars paiet romantiskā garā.

VĒZIS Tuvinieki vai paziņas var censties dabūt tevi ārpus mājas, taču tu daudz labprātāk laiku pavadīsi mierā un klusumā. Un nebūs jau arī nekāds brīnums, jo darba nedēļa būs paņēmusi no tevis daudz spēkus.

LAUVA Nepabeigtie darbi liks manīt par sevi, kas nozīmē strādāsi no mājām vai apzinīgi dosies uz ofisu. Strādājot, priecēs doma, ka vakarā neapšaubāmi ļausies dzīves bezrūpīgajai, lustīgajai pusei.

JAUNAVA Vajadzēs rast kompromisu starp savām vēlmēm un mājinieku vajadzībām. Tu visam centīsies pieiet no racionālā viedokļa, savukārt tuvinieki vairāk ļausies mirkļa emocijām, iegribām.

SVARI Būsi enerģijas un pārliecības pilns pamēģināt, ko jaunu dzīvē. Varbūt ļausi ikdienā ienākt jaunam hobijam. Nopietnākie zīmes pārstāvji var nolemt apgūt jaunas un ļoti perspektīvas profesionālās iemaņas.

SKORPIONS Tevī modīsies pašpārliecinātība un kāre piedzīvot, ko krāšņu un nebijušu. Tie Skorpioni, kuri saistīti ar sportu, spēs radušos enerģiju ievirzīt pareizā gultnē, pārējiem jābūt piesardzīgākiem.

STRĒLNIEKS Tā vien gribēsies līdzgaitniekiem izteikt visu, ko domā par viņiem. Taču rēķinies, ka pārmērīga atklātība netiks celta cieņā, tā tikai saasinās attiecības, radīs nevajadzīgas konfliktsituācijas, spriedzi.

MEŽĀZIS Jutīsies gandarīts, ja līdz pēcpusdienai varēsi tā ilgāk pagulēt, pārdomāt nedēļas laikā piedzīvoto. Vakarpusē draugi var būt sagatavojuši tev patīkamu pārsteigumu, kurš vēl ilgi paliks atmiņā.

ŪDENSVĪRS Gribot negribot, nonāksi apkārtējo uzmanības centrā, radīsi smieklus, jautrību. Ja dodies sabiedrībā, nekļūsti pārlieku koķetīgs ar pretējo dzimumu, citādi otrā pusīte ātri aizsvilsies greizsirdībā!

ZIVIS Alksi pēc otrās pusītes uzmanības apliecinājumiem, komplimentiem, sirds siltuma. Ja kāroto nesaņemsi, izrādīsi nepārprotamu neapmierinātību, kļūsi neraksturīgi ass, piekasīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu