Kādu iemeslu dēļ dažādi Zodiaka pārstāvji pārtrauc laulību?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Vairums attiecību sākas skaisti - konfektes, ziedi, "rozā brilles" un mūžīgas mīlestības solījumi. Pēc kāda laika abi cilvēki var izlemt saistīt savu dzīvi ar laulības saitēm, taču bieži vien viņi nesaprot, ka ģimenes dzīve nozīmē arī ne mazumu problēmu, rutīnas un strīdu, kas var sašūpot un radīt "plaisas" attiecībās. Par to, kas visbiežāk ir katra Zodiaka pārstāvja "pēdējais salmiņš", vēsta portāls "Rstute".

Auns

Auna zīmes pārstāvjiem laulības dzīvē ir samērā grūti piekāpties un ar savu partneri vienoties par kompromisiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir stūrgalvīgi un piekasās pat šķietamiem sīkumiem. Nav brīnums, ka šāds "spiediens" var radīt problēmas attiecībās - vienam satricinājumam seko nākamais un, diemžēl, tas var novest pie laulības izjukšanas.

Vērsis

Šīs saimnieciskās Zodiaka zīmes pārstāvji ļoti augstu vērtē harmonisku ģimenes dzīvi. Tiesa, šīs zemes stihijas pārstāvju iekšējo mieru var sagraut finansiālas problēmas un tas var kalpot par šķiršanās iemeslu. Astrologi uzskata, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem būtu īpaši vēlams precēties ar cilvēkiem, kas ir materiāli nodrošināti vai arī prot labi pārvaldīt finanses.

Dvīņi

Dvīņu zīmes pārstāvji ir ļoti sabiedriski un komunikabli - viņi viegli veido jaunas iepazīšanās un draudzības. Nav izslēgts, ka jauno paziņu lokā var būt arī daudz pievilcīgu pretējā dzimuma pārstāvju. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju partnerus var sākt nomocīt greizsirdība, kas var novest pie smagām sekām.

Vēzis

Jūtīgie un uz attiecībām tendētie Vēža zīmes pārstāvji nespēj savu dzīvi iztēloties bez tuvām attiecībām ar saviem vecākiem. Lai arī šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti rūpīgi un ģimeniski, viņi bieži vien pārlieku nopietni attiecas pret savu vecāku ieteikumiem, kas var radīt jūtamu saspringumu viņu romantiskajās attiecībās.

Lauva

Valdonīgie un harizmātiskie Lauvas zīmes pārstāvji ļoti bieži ir pārliecināti, ka tieši viņiem ir taisnība. Nespēja piekāpties un rast kompromisu var kalpot par pamatu kaislīgiem strīdiem, bieži vien par bērnu audzināšanas tēmu. Nav izslēgts, ka zem šī zvaigznāja dzimušie tāpat arī var izlemt par labu sānsolim, kas, protams, var izrādīties letāls ģimenes kopdzīvei.

Jaunava

Jaunavas zīmes pārstāvji ir ļoti gādīgi partneri - viņi vaiga sviedros strādā, lai uzturētu savu ģimeni un pārliecinātos, ka ne viņu partnerim, ne bērniem nekā netrūkst. Diemžēl šīs Zodiaka zīmes pārstāvji savā centībā mēdz aizmirst par to, ka attiecībām ir vitāli nepieciešams kopīgi pavadīt laiku un ar materiālajiem labumiem nav iespējams nodrošināt mīlestību.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju laulību izjukšanas iemesli parasti ir diezgan banāli - viņi cieš no biežiem emociju uzplūdiem, rada dažādus strīdus un apsūdz savu partneri neuzticībā. Šādu skandālu daudzumu var izturēt tikai cilvēks ar ļoti stipru nervu sistēmu.

Skorpions

Kaislīgie un emocionālie Skorpiona zīmes pārstāvji mēdz uzskatīt, ka attiecību svarīgākā sastāvdaļa ir sekss. Tiklīdz abu iesaistīto attiecībās gultas dzīve kļūst mazāk aktīva, var sākties dažādas greizsirdības lēkmes un skandāli, kas, savukārt, var liecināt par laulības iziršanu.

Strēlnieks

Šie uguns stihijas pārstāvji ļoti mīl brīvību, taču bieži vien uzskata, ka viņiem ir sevi jāierobežo un jāpiespiež sevi kļūt par mājās sēdētāju. Šāda pretošanās savai dabai agri vai vēlu radīs iekšēju konfliktu, kas Strēlnieku var motivēt pamest ģimeni, lai atrastu sevi.

Mežāzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju dzīvēs lielākā prioritāte ir karjeras sasniegumi - viņi bieži vien izlemj, ka ģimenes dzīve ir pārāk liels slogs un pamet laulību, lai nodotos pašrealizācijai.

Ūdensvīrs

Komunikablie un sabiedriskie Ūdensvīra zīmē dzimušie ar grūtībām spēj pielāgoties tām izmaiņām, kuras dzīvē rada ģimenes dzīves uzsākšana. Viņi nespēj atteikties no biežajām ballītēm un izklaides un šī iemesla dēļ nepievērš pietiekami daudz uzmanības savai ģimenei. Ja zem šī zvaigznāja dzimušie savus ieradumus nespēj mainīt, tas var pilnībā iznīcināt viņu laulību.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju laulībā par nemitīgu strīdu avotu var kļūt Zivs zīmē dzimušo nosliece uz noslēpumu un intrigu veidošanu. Zem šī zvaigznāja dzimušie mēdz bieži melot savam partnerim. Zivs zīmes pārstāvji mēdz arī pārlieku aizrauties ar alkoholisku dzērienu baudīšanu, kas var sāpināt viņu partnerus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu