"Rīgas" hokejisti MHL spēlē grauj Pekinas komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hk "Riga"
Hk "Riga" Foto: HK "Rīga" mājas lapa

"Rīgas" komanda pirmdien Dmitrovā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas.

Rīdzinieki izbraukumā ar 6:0 (1:0, 3:0, 2:0) sagrāva Pekinas "ORG Junior" jaunos hokejistus.

Viesiem pārsvars bija jau pirmajā trešdaļā, taču izdevās iemest tikai vienus vārtus, jau otrajā minūtē izceļoties Jānim Švanenbergam. Otrajā periodā par notiekošo laukumā liecina metienu pa vārtiem attiecība 19:2 "Rīgas" labā. Vārtus guva Artūrs Brikmanis (26.minūtē), vēlreiz Švanenberg (29.) un Ņikita Mateiko 11 sekundes pēc Švanenberga vārtu guvuma. 58.minūtē rīdzinieki noķēra Pekinas kluba hokejistus mainoties, un Ričards Grīnbergs, izejot viens pret mājinieku vārtsargu, ar plaukstas metienu vārtu augšējā stūrī panāca 5:0, bet punktu mačam 27 sekundes pirms spēles beigām izgājienā diviem pret vienu aizsargu pielika Bulats Gaļimovs - 6:0.

Švanenbergam šajā mačā divi vārti un rezultatīva piespēle.

Ceturtdien un piektdien rīdzinieki vispirms pagarinājumā ar 1:2 zaudēja un pēc tam pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 uzvarēja Maskavas "Dinamo" jaunos hokejistus.

"Rīga" ar 23 punktiem 17 spēlēs ieņem trešo vietu Rietumu konferencē.

Par "Rīga" galveno treneri šovasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu