Video: Purvciemā neilgā laikā nodeguši vairāki auto. Aizdomas par sērijveida dedzinātāju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nodedzis auto. Ilustratīvs attēls.
Nodedzis auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Rīgā, Purvciemā, kādas mājas pagalmā pēdējā laikā izcēlušies vairāki ugunsgrēki, kuros nodegušas automašīnas. Notikušais vietējiem iedzīvotājiem radījis bažas par savu īpašumu drošību, 14. oktobrī vēstīja LNT raidījums "Degpunktā".

Pēdējais incidents noticis pagājušajā nedēļā, un tajā pilnībā iznīcināts kādai ģimenei "Volkswagen Touran".

"Mans dēls plkst. 4.10 novietoja automašīnu, un plkst. 4.30 tā jau dega. Tas vienmēr notiek naktī. Trijos, četros naktī vienmēr," stāstīja sieviete, kuras auto nodedzis. "Mans dēls bija aculiecinieks tam, kā nodega iepriekšējais auto. Kaimiņi toreiz sauca ugunsdzēsējus. Arī ap četriem no rīta."

Ļaundari aplejot auto aizmugurējos riteņus ar kādu šķīdumu un tos aizdedzinot. Iepriekš kādu auto ugunsdzēsējiem izdevies daļēji glābt, taču ģimenes "Volkswagen" nodedzis pilnībā.

Raidījuma uzrunātie vietējie iedzīvotāji apgalvoja, ka pēdējā laikā pagalmā redzējuši vismaz vienu auto vraku, taču daži piefiksējuši pat divus vai trīs.

Par dedzināšanām informēta arī policija, kas cenšas noskaidrot notikumu apstākļus.

"Tiek izskatīta versija, ka, iespējams, kādam šie novietotie transportlīdzekļi traucē, un tādā veidā varbūt kāds vēlas šo neapmierinātību izteikt," sacīja Valsts policijas Teikas iecirkņa priekšnieks Sergejs Galilejevs. 

Policija, turpinot izmeklēšanu, noskaidro, vai citur Rīgā pēdējā laikā notikušas dedzināšanas. Tāpat arī likumsargi lūdz atsaukties iespējamos notikumu aculieciniekus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu