"Porziņģis ir elpu aizraujošs." "Mavericks" galvenais treneris pēc izcīnītās uzvaras (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" pārliecinoši pieveica "Thunder" basketbolistu. Pēc spēles komandas galvenais treneris Riks Kārlails neskopojās komplimentiem savai komandai, vēsta kluba mājas lapa.

"Mavericks" basketbolistiem pārbaudes spēlē ar rezultātu 107:70 izdevās sagraut "Thunder" komandu. Kristaps Porziņģis izcēlās ar 17 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, kamēr Dončičs sakrāja teju tripple-double ar 19 punktiem desmit atlēkušajām bumbām un septiņām piespēlēm. Pēc spēles par jauno duetu priecājās komandas galvenais treneris Kārlails.

"Kad viņi veido kombinācijas, kurās iesaista viens otru, viņi pretiniekiem rada milzu problēmas. Luka lieliski spēj nogādāt bumbu pareizajās vietās īstajā laikā," jauno slovēni slavēja Kārlails.

"Un Porziņģis, ar savu augumu un spēju realizēt metienus, ir elpu aizraujošs," atzinības vārdus netaupīja galvenais treneris.

Kārlails sniedza arī ieskatu abu komandas līderu savstarpējās attiecībās. " Viņi iet roku rokā dažādos veidos. Viņiem ir dziļa saikne. Abi spēlētāji savas karjeras sāka Spānijā un viņi abi arī plūstoši pārvalda spāņu valodu. Līdz ar to, bieži ir situācijas, kad viņi laukumā sarunājas tieši šajā valodā."

"Nevienam nebija šaubu, ka šie puiši būs labi draugi. Viņi abi no maza vecuma ir gājuši līdzīgu ceļu. Domāju, ka šādas nianses viņus satuvinās arī uz laukuma," turpina Kārlails.

Treneris atzīst, ka viss, tomēr, nav tik rožaini: "Līdz sezonas sākumam ir atlikušas deviņas dienas un mums vēl ir ļoti daudz darba, lai mēs nonāktu tur, kur vēlamies būt."

Jauno sezonu Dalasas vienība sāks 24. oktobrī savā laukumā pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards". 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu