Rozes un šampanietis katru dienu! Zodiaka lielākie romantiķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Katrs no mums izrāda savas jūtas dažādos veidos - kamēr daži sarkst un bālē savas simpātijas klātbūtnē, citi ir gatavi izrādīt savu mīlestību ar dažādām dāvanām un romantiskiem žestiem. Astrologi ir pārliecināti, ka starp Zodiaka pārstāvjiem ir cilvēki, kuri piesaista ar savu juteklisko un romantisko uzvedību, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Kaislīgie un ugunīgie Auni parasti ir stāvā sajūsmā par savu partneri un ir uzskatāmi par vienu no visromantiskākajām Zodiaka zīmēm. Kas šīs Zodiaka zīmes pārstāvji iemīlas, viņu darbi runā krietni skaļāk, par viņu vārdiem. Zem šī zvaigznāja dzimušie labāk nosūtīs savai otrajai pusītei pašdarinātu dāvanu, nekā runās par mūžīgu mīlestību, jo viņi vēlas parādīt, ka iecerētā cilvēka labā ir gatavi ieguldīt arī reālu darbu.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji regulāri meklē jaunus veidus, kā padarīt savu mīļoto laimīgu. Tas tiek darīts tādēļ, lai attiecībās nezaudētu kaisli un neieslīgtu rutīnā. Dzīve ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvi ir kā romantisks piedzīvojums!

Vērsis

Lai arī šīs lēnīgās Zodiaka zīmes pārstāvji ir klusi un daudz nepļāpā par savām jūtām, vārdi viņu attiecībās zināmā mērā ir lieki, jo visu izsaka viņu nesatricināmā uzticība. Vērša zīmē dzimušajiem vajag samērā daudz laika, lai saprastu, vai viņi patiesi izjūt mīlestību, taču tad, kad viņi ir izlēmuši, viņu sirds pilnībā pieder otrajai pusītei.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji apber savu iecerēto ar dāvanām un bieži nododas romantiskām pastaigām, un, protams, izcilas virtuves baudīšanai. Vērši savu uzmanību izrāda ar jaukiem sīkumiem. 

Diemžēl daudzi mēdz izmantot zem šī zvaigznāja dzimušo uzticību nelietīgi un sāpina viņus - šādas pieredzes tikai un vienīgi pastiprina viņu piesardzību.

Svari

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mīl visu skaisto un kas gan var būt skaistāks par mīlestību? Šie gaisa stihijas pārstāvji ir ļoti romantiski ne tikai attieksmē pret savu otro pusīti, bet arī pret dzīvi kopumā, tādēļ viņu jūtu izpausmes nekad nešķiet samocītas vai neīstas. Svaru zīmē dzimušie vienmēr parūpēsies par lieliski pārdomātu un smalkjūtīgu atmosfēru katrā randiņā. Šie cilvēki ļoti novērtē savu partneri un dara visu iespējamo, lai viņš justos labi.

Svariem piemīt lielisks talants vienmēr atrast pareizos vārdus pareizajā laikā. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju otrās pusītes jūtas kā romantiskā pasakā.

Tiesa, Svaru zīmes pārstāvji nekļūst mīlestības apmāti - viņi ātri vien pamana, ja viņu partneris nav tikpat kaislīgs un romantisks un nevilcinās doties tālāk, lai atrastu savu īsto un vienīgo.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir sapņaini un jūtīgi, un spēj ar savām "sapņu pilīm" aizraut arī savus partnerus. Kopdzīve ar šiem cilvēkiem ir romantisku runu un kopīgu plānu pilna - šādās attiecībās ir sagaidāmas garas pastaigas pa pludmali un romantiskas pēcpusdienas, kas tiek pavadītas gultā, skatoties abu mīļākos seriālus. 

Zem šī zvaigznāja dzimušie ir izcili psihologi un no tiesas izprot savu partneru bailes un vēlmes, tādēļ vienmēr atrod pareizo veidu, kā likt viņiem justies mīlētiem un īpašiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu