"Nodomāju, nu gan vecais dod vaļā." Nurmagomedovs atceras zaudēto cīniņu ar vecu vīru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/LETA

Habibs Nurmagomedovs ir pretinieks, ar kuru cīņu aizvadīt nav nevienam cīkstonim. To atspoguļo arī fakts, ka dagestānietis nav zaudējis nevienu cīņu. Vismaz ne profesionāli. Savā "Instagram" kontā krievu sportists atklāj, ka reiz zaudēja cīniņu ar vecāku vīru.

Minētais atgadījums esot noticis pirms 17 gadiem. Nurmagomedovs kopā ar savu tēvu pagalmā strādāja pie ikdienas darbiem, kad jaunais cīkstonis saņēma neierasto izaicinājumu.

"Ar tēvu kopā cēlām sienu pie netālu no mājas. Garām gāja onkulis Muhamads. Pēkšņi viņš manam tēvam saka: "Tūlīt pat nolaid savu dēlu lejā, es viņu saplēsīšu." Skatījos uz viņu un domāju, nu gan vecais dod vaļā. Man bija 14 gadi, biju pārliecināts, ka viņu pat nejutīšu," izaicinājumu no kaimiņa atceras Nurmagomedovs.

Nelielielā cīkstēšanās neizvērtās tā, kā krievu sportists to vēlējās. "Viņš mani uzreiz nogāza zemē. Biju sašutis, jo tēvs mums neļāva turpināt cīņu," cīniņu atminās Nurmagomedovs. "Mans tēvs teica, Muhamad, nenogalini manu dēlu, man viņš vēl ir vajadzīgs."

"Es, nesaprazdams tēva sarkasmu, uzstāju, lai viņš mums atļauj turpināt. Šo atgadījumu atceramies vēl šodien," turpina Nurmagomedovs.

Krievu sportists savā ierakstā arī uzsvēra, ka ir svarīgi rūpēties par tuviniekiem, kuri ir novecojuši, jo labā attieksme kādu dienu nāks atpakaļ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Nurmagomedovs savas karjeras gaitā ir aizvadījis 28 profesionālas cīņas, kuras visas cīkstonim ir izdevies uzvarēt. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu