Pauls Iklāvs jeb Liktenīgais atrāda savu Kiviča grāmatu kolekciju un atklāj, ko par tām domā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Valmieras drāmas teātra aktieris Pauls Iklāvs ar segvārdu Liktenīgais, kurš pērn sacēla vētru sociālajos tīklos, publiskojot karikatūru par sabiedrīas dāmas Lienes Skulmes mīlas dzīvi, TV3 šovā "Vakariņas četratā" atrādīja savu skandalozā mūziķa Andra Kiviča grāmatu kolekciju, komentējot grāmatās lasīto. 

Iklāvs parādīja, ka viņam mājās ir abas Kiviča sarakstītās grāmatas, tomēr viņš plānojot pirkt arī visus nākamos mūziķa garadarbus, jo viņš esot "par literatūru". 

Aktieris ir priecīgs, ka otrajā grāmatā ir pieminēts arī viņa paša vārds, lai gan grāmatu no sākuma līdz beigām viņš izlasījis nav. 

"Literatūra tiešām... Es teiktu tā - viegla. Viegla literatūra. Tā kā tāds žurnāls "Kas Jauns", tikai 150 lappuses," norādīja Iklāvs. 

Atgādinām, ka par godu tam, ka šī nav Skulmes pirmā dēka ar Latvijā slavenu Andri, kurš aizgājis no ģimenes mīlestības dēļ, Liktenīgais radīja karikatūru, kurā redzama Skulme ar izkapti rokās un abi Andri.

Kivičs, uzzinot par karikatūru, draudēja atrast vainīgo un izrēķināties ar viņu.

“Un tagad viena mūsu sabiedrības daļa ir tādā punktā, kur tai patīk attēli, kur trīs bērnu mamma tiek attēlota kā nāve. Un viena liela mūsu latviešu sabiedrības daļa saka, ka tas ir forši un, ka tas ir baigi rēcīgi. Un izrāda sajūsmu.

Apsveicu visus 2019. gadā ar jaunu cinisma un kretīnisma līmeni.

Izdarījis to ir jaunais cilvēks attēlā. Es viņu, protams, atradīšu, un man viņam būs piedāvājums. Pareizi, protams, būtu piekaut viņu uz ielas, bet tad atkal sāksies,” ar šādu paziņojumu klajā nāca Kivičs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu