Izšķīries pašmāju seksīgākais fitnesa pāris (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

​Fitnesa modeļi un treneri Paula Freimane un Pēteris Rumpis ir pārtraukuši savas attiecības – no abu sociālajiem tīkliem pazudušas kopīgās fotogrāfijas.

Lai gan vēl vasarā abi bija devušies ceļojumā uz Monako, tagad no abu profiliem pazudušas visas kopbildes, turklāt, spriežot pēc “Instagram” īsajiem stāstiņiem, Pēteris uzsācis jaunu romānu.

Pētera jaunā sirdsdāma esot kāda daiļava vārdā Elīna, kura dzīvo Liepājā. Ar jauno sirdsāķīti viņš jau paspējis publiskot vairākus kadrus, arī tādu, kur skūpstās spoguļa priekšā. 

Atgādinām, ka par Paulas un Pētera attiecībām kļuva zināms 2017. gada vasarā. “Ar Pēteri iepazināmies Portugālē. Tolaik es dzīvoju Monako, Pēteris - Latvijā. Un katrs no savas puses devāmies uz Portugāli, kur mūsu kopīgais draugs rīkoja šo ceļojumu. Tiesa, tur mēs ar Pēteri bijām tikai draugi, bet nevarēju nepamanīt to, cik daudz kopīga man ir ar šo cilvēku, kā arī simpātijas, kuras izjutu. Pēc pāris mēnešiem es no Monako, kur dzīvoju gandrīz divus gadus, atgriezos dzimtenē Latvijā. Tas man bija emocionāli ļoti smags periods dzīvē. Pēteris bija man blakus un atbalstīja mani šajā smagajā periodā,” pērn intervijā TVNET pastāstīja Freimane.

Uz jautājumu, kā citi pāri var līdzināties viņiem, daiļava tolaik atbildēja: “Es novēlu visiem pāriem atrast ko kopīgu un nodoties tajā. Mēs neesam tikai pāris, bet labākie draugi un padomdevēji viens otram. Ja to izdodas atrast attiecībās, manuprāt, tas tiešām ir mūža vērts.”

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu