Laiks kļūt bagātiem! Pāvels Globa par Zodiaka zīmēm, kurām oktobra beigās gaidāma finansiāla veiksme (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Astrologs Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: Ekrānuzņēmums

Astrologi apgalvo, ka "zvaigžņu tulkošana" spēj ne tikai atklāt katra cilvēka rakstura noslēpumus, bet arī norādīt uz īpaši veiksmīgiem periodiem savas dzīves uzlabošanai. Par to, kuriem no Zodiaka pārstāvjiem oktobra beigās gaidāma veiksme naudas lietās, stāsta slavenais krievu astrologs Pāvels Globa.

Par galvenajiem šī perioda veiksminiekiem populārais astrologs ir nosaucis karaliskās Lauvas zīmes pārstāvjus. Zem šī zvaigznāja dzimušie oktobra beigās var saskarties ar vecu parādu slogu, taču ātri vien tos pārvarēs. Viņu dzīvēs gaidāma arī jaunu peļņas avotu atklāšana. Pavisam iespējama arī finansiālās dzīves uzlabošanās neparedzētu apstākļu sakritības dēļ - šis ir īstais laiks loterijas biļetes iegādei. Astrologs uzsver, ka šīs laiks Lauvām var kļūt par jaunas dzīves sākumu.

Negaidītas un pozitīvas pārmaiņas finansiālajā sfērā gaidāmas arī centīgajiem Mežāžiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iespējams vinnēt loterijā vai negaidīti saņemt vērā ņemamu mantojumu. Pāvels Globa prognozē, ka zem šī zvaigznāja dzimušie var gaidīt arī kāpumu viņu profesionālajā darbībā un darba atalgojuma palielināšanos. Astrologs iesaka ar šo naudu rīkoties prātīgi un veidot gudras investīcijas - pavisam iespējams, ka tās nesīs iespaidīgu peļņu nākotnē.

Ūdensvīra zīmē dzimušajiem oktobra beigas, pēc Pāvela Globas domām, būs īstais laiks, lai beidzot tiktu galā ar savām parādsaistībām un sāktu jaunu lappusi. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju problēmu risinājums būs straujš un negaidīts.

Oktobra beigās Zivs zīmes pārstāvjiem vajadzētu īpaši ieklausīties savā sirdsbalsī - tā brīdinās par neizdevīgiem darījumiem. Ja zem šī zvaigznāja dzimušie spēs laicīgi pamanīt tuvojošās briesmas, viņiem izdosies izbēgt no vērā ņemamiem finansiāliem zaudējumiem. Laiku, kas būs ietaupīts atsakoties no neperspektīva darba, varēs ieguldīt jaunos projektos, kas noteikti ātri vien nesīs samērā lielu peļņu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu