Izbēdz no "nāves enerģētikas" savā dzīvē! Kādas fotogrāfijas nevajadzētu paturēt savās mājās? (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Fotogrāfijās bieži vien ir iemūžināti dažādi skaisti dzīves mirkļi, tādēļ cilvēki ļoti labprāt tās saglabā savās mājās. Ezoterikas "eksperti" gan apgalvojot, ka katrs fotouzņēmums sevī glabā savu enerģiju - gan pozitīvu, gan, diemžēl, negatīvu. Par to, kā savā dzīves telpā neienest "kaitīgu enerģiju", vēsta portāls "Postimees".

Ezoterikas pazinēji apgalvo, ka fotogrāfijām piemīt spējas gan uzlabot, gan drastiski pasliktināt cilvēka dzīves kvalitāti, turklāt esot bildes, kuru "enerģija" mainoties laika gaitā, līdz ar ko tās būtu nepieciešams regulāri mainīt.

Fotogrāfijas ar pleķiem

Vairums cilvēku jau būs pamanījuši, ka uz dažām fotogrāfijām ar laiku parādās pleķi - dažkārt tas notiek tik ātri, ka to ir neiespējami izskaidrot. "Tautas gudrību" pazinēji uzskata, ka šādas bildes ir steidzami jāizmet - tās kalpo par priekšvēstnesi tam, ka attēlā redzamais cilvēks drīz saslimšot.

Ja pleķi uz fotogrāfijas ir uz kāda konkrēta cilvēka, viņu vajadzētu brīdināt un ieteikt iziet pilnu medicīnisko apskati. Pleķi tāpat arī var liecināt par kaitniecību vai uzliktu "ļauno aci". Šādos gadījumos iesaka nomainīt doto attēlu uz jaunu - modernās tehnoloģijas ļauj bez īpašas piepūles izdrukāt jebkuru fotogrāfiju no jauna.

» Dzīves līkloči un negaidītas atskārsmes - Tamāra Globa atklāj Zodiaka zīmes, kurām veiksies 2020. gadā

Attēli ar nelaiķiem

Ļoti bieži cilvēki savās mājās tur fotogrāfijas ar vecmāmiņām, vectētiņiem un citiem viņsaulē jau aizgājušiem tuviniekiem. Šādas fotogrāfijas bieži vien ir tikai vienā eksemplārā un tiek uzskatītas par ģimenes dārgumu. Ezoteriķi gan brīdina, ka šādas fotogrāfijas nekādā gadījumā nevajadzētu turēt vietās, kurās tās ikdienā ir redzamas, jo no tām starojot "nāves enerģija".

Tas gan nenozīmē, ka vecos radinieku attēlus vajadzētu sadedzināt - vienkārši jāparūpējas par to, lai tie stāvētu aizslēgtā vietā. Pagalam slikta doma esot istabā pakarināt aizgājēja portretu. Ja cilvēka mājās ir bildes, kurās ir redzama bēru procesija vai zārks, šīs fotogrāfijas vajadzētu glabāt bieza papīra aploksnē slēgtā vietā.

Fotogrāfijas ar naidīgiem cilvēkiem

Strīdi ir pietiekami ikdienišķa parādība, lai cilvēki tiem nepievērstu pārlieku uzmanību - tie ātri sākas, ātri beidzas un dzīve var turpināties. Tiesa, mēdz būt cilvēki, kuri burtiski izstaro savu negatīvo attieksmi un regulāri meklē iemeslus, lai uzsāktu kārtējo ķildu. Šādi cilvēki bieži vien baumo un vērpj dažādas intrigas.

"Pārdabiskā speciālisti" iesaka pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no šādu cilvēku fotogrāfijām, jo no tām nākot tādas pašas enerģijas vēsmas, kā komunikācijā ar attiecīgo cilvēku. 

» Kādi ieradumi var izpostīt katra Zodiaka pārstāvja dzīvi?

Attēli ar dabu

Daba ir pārsteidzoša un ļoti skaista - protams, vairums cilvēku vēlas to iemūžināt fotogrāfijās. Daudz cilvēki nespēj iztēloties došanos ceļojumā bez fotoaparāta, taču "speciālisti" brīdina, ka ne visas dabas fotogrāfijas sevī nes "pozitīvu enerģiju".

Mājās nedrīkstot turēt bildes ar dabas katastrofām, mistiskām vietām vai pat salauztiem ziediem. Šie uzņēmumi sevī glabājot citu cilvēku sāpes, kas var izplatīties fotogrāfijas īpašnieka dzīves telpu. Ja cilvēks tomēr vēlas izskaistināt savu mājokli ar dabas motīviem, to būtu vērts darīt ar gleznu palīdzību, jo tās neizstarojot tik negatīvu enerģiju.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu