Noderīgas idejas dāvanu iegādē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Kuram gan nepatīk saņemt dāvanas? Tās sagādā milzu prieku ne tikai dāvanas saņēmējam, bet arī dāvanas pasniedzējam. Tomēr bieži vien ir arī krietni jāpalauza galva, pirms izvēlēties atbilstošu dāvanu, tāpēc raksta turpinājumā sniegsim pāris noderīgus ieteikumus dāvanu izvēlē.

Dāvanas bērniem

Izvēloties dāvanas bērniem, būtu jāņem vērā viņu vecums un intereses. Gadījumos, kad jāpasniedz dāvana draugu vai radinieku atvasēm, padomu noteikti var prasīt pašiem vecākiem, jo šādā veidā būs iespējams sagādāt ģimenei ko patiesi nepieciešamu.

Vienmēr droša izvēle ir lego konstruktori vai attīstošās rotaļlietas, ja bērni vēl ir mazi. Lielākiem bērniem noderīgas būs dažādas galda un viesību spēles, tomēr iepriekš vienmēr vajadzētu pārliecināties par to, vai konkrētā spēle jau nav iegādāta.

Izvēlēties dāvanu pusaudzim vienmēr būs sarežģītāk nekā bērnam, tādēļ visbiežāk viņiem tiek dāvanā pasniegtas dāvanu kartes vai naudas līdzekļi, lai pusaudzis savu dāvanu varētu izvēlēties pats un iegādāties tieši to, ko sirds kāro.

Dāvana kolēģim

Kaut arī darba vietā kolēģi tiekas ik dienu, kad pienākusi kāda kolēģa dzimšanas vai vārda diena, bieži vien nākas palauzīt galvu, lai nolemtu, ko viņam pasniegt dāvanā. Protams, ja kolēģis ir labi pazīstams, idejas lieliskai dāvanai radīsies pašas no sevis. Tomēr, ja tik tuvu pazīstami neesat, vislabākais risinājums ir apspriešanās ar kolēģiem. Arī šajā gadījumā labs variants ir kolēģa iemīļotā veikala dāvanu karte.

Ja ir vēlme kolēģi iepriecināt arī papildus kolektīvajai dāvanai, kāds oriģināls krāšņumaugs podiņā vai dekoratīvo sveču komplekts būs labs risinājums. Smelties idejas dāvanām jebkurai dzīves situācijai Jūs varat apmeklējot interneta veikalu 220.lv. Dāvanas interneta veikalā 220.lv ir ļoti vienkārši atrast gan pēc atslēgas vārdiem, gan izmantojot ērtus meklēšanas rīkus, ar kuru palīdzību varēsiet atrast īstās dāvanas, izvēloties vajadzīgos preces parametrus, cenu kategoriju vai ražotāju.

Dāvana pārim

Ja jādodas ciemos pie draugiem vai radiniekiem un jāpasniedz dāvana pārim, piemēram, kāzu jubilejā vai gadadienā, tad rūpīgi jāpiedomā pie tā, lai dāvana būtu piemērota gan viņai, gan viņam. Šajā gadījumā būtu jāpievērš uzmanība dažādiem komplektiem, piemēram, virtuves piederumu, greznu trauku vai kosmētikas komplektiem, kas noderēs gan saimniecībā, gan pašam pārim.

Ja izvēle izdarīta par labu dāvanu kartes iegādei, tad arī tā būtu jāiegādājas tādā veikalā, kur gan viņš, gan viņa varēs atrast sev vajadzīgāko un noderīgāko. Protams, dāvanu kartes var pasniegt arī atsevišķi, piemēram, viņam - dāvanu karti no makšķerēšanas piederumu veikala, bet viņai - dāvanu karti, ko iespējams izmantot parfimērijas vai kosmētikas veikalā.

Izvēloties dāvanas pārim, jāvadās arī pēc pāra interesēm, piemēram, ja pāris ir aktīvā dzīvesveida piekritēji, tad laba izvēle būs dāvanā pasniegt dāvanu karti kādas aizraujošas aktivitātes veikšanai, piemēram, izbraukumam pa bobsleja trasi, ledus halles apmeklējumam vai lēcienam ar izpletni vai gumiju.

Dāvanas mīļotajam cilvēkam

Nu jau arī Latvijā par ierastu lietu tiek uzskatīta Valentīna diena, un dāvanas mīļotajam cilvēkam tiek sagādātas ne tikai viņa dzimšanas un vārda dienā, bet arī visu mīlētāju dienā. Šajā gadījumā dāvanām ir jābūt mazāk noderīgām kā sirsnīgām un mīlestību apliecinošām.

Visbiežāk sievietēm dāvanā tiek pasniegtas iemīļotās smaržas un ziedi vai arī sagatavots kāds romantisks pārsteigums, piemēram, vakariņas restorānā. Dāvanas izvēlē vīrietim būtu jāvadās gan pēc viņa interesēm, gan pēc tā, lai pasniegtā dāvana būtu arī pietiekami romantiska, lai apliecinātu jūtas un pieķeršanos.

Izvēloties dāvanu mīļotajam cilvēkam, noteikti nebūtu jāvadās pēc dāvanas cenas vai jāmēģina pārsteigt partneri ar sevišķi dārgu un izsmalcinātu dāvanu. Daudz lielāku prieku otrai pusītei sagādās kāds rūpīgi pārdomāts vai paša darināts nieks, kas lieku reizi atgādinās par kopā būšanas prieku.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu