Nurmagomedovs trenējas ledus aukstā upē, kur noslīka seši bērnības draugi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/Scanpix

Habibs Nurmagomedovs šobrīd ir viens no retajiem cīkstoņiem, kam profesionālajā cīņas sportā vēl nav zaudējumu. Pats cīkstonis atzīst, ka cīnītāja raksturu ieguva dzimtajā Dagestānā. Kāds no viņa draugiem savā "Instagram" kontā publicēja video, kur redzams kā Nurmagomedovs trenējas upē, kur reiz noslīka seši viņa draugi.

Nurmagomedovs ir viens no izturīgākajiem un neatlaidīgākajiem jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoņiem. Krievu sportista draugs vietnē "Instagram" padalijās ar nelielu ieskatu čempiona treniņprocesā.

"Smags darbs un apņēmība no čempiona puses. Šodien bija auksts, pat ļoti auksts. Viņam par to ir vienalga. Mēģināju upē iemērkt tikai kājas pirkstus un jau nosalu," savu "Instagram" video aprakstīja Nurmagomedova draugs.

"Tonij, uzmanies!" Arī "Instagram" video autors pievienojās spekulācijām, ka krievu sportista nākamais pretinieks būs tieši Tonijs Fergusons, kurš UFC ir uzvarējis jau 12 cīņas pēc kārtas. 

Video redzamā upe ir viena no bīstamākajām vietām Dagestānā. Savā dokumentālajā filmā Nurmagomedovs padalījās ar skumju stāstu par konkrēto upi.

"Tas, kā mums mācīja peldēt bija pavisam vienkārši. Mūs iemeta vietējā upē un bija jāizpeld ārā. Puiši šeit gāja bojā. Seši mani vienaudži šādā veidā noslīka," par treniņiem bērnībā stāstīja čempions.

Nurmagomedovs atzina, ka šodien situācija ir mazliet labāka, jo vecāki saviem bērniem vairs patvaļīgi neļauj iet uz šo upi. "Ļoti daudz bērni šeit ir gājuši bojā. Ļoti daudz. Tāpēc vecāki savus bērnus uz šo upi patvaļīgi vairs nelaiž, bet visi tik un tā šeit nāk."

Šobrīd vēl nav zināms, kad notiks nākamā Nurmagomedova cīņa, bet sportista aģents ir izteicies, ka tas varētu notikt nākamā gada martā vai aprīlī.

Nurmagomedovs savā profesionālajā karjerā ir aizvadījis 28 cīņas, uzvarot visas no tām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu