"Noteikti kļūšu precīzāks." Porziņģis mierina fanus par viņa zemo precizitāti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Dalasas "Mavericks" pārbaudes spēlēs ir demonstrējuši mainīgu sniegumu. Arī viens no komandas līderiem, Kristaps Porziņģis ir izcēlies ar labu rezultativitāti, bet ļoti zemu metienu precizitāti. Intervijā ar vietējiem žurnālistiem, Porziņģis atklāja, ka viņa sniegums šajā aspektā uzlabosies, vēsta kluba mājas lapa.

Līdz šim aizvadītajās trīs pārbaudes spēlēs latviešu spēlētāja precizitāte no laukuma ir bijusi katastrofāla - vien 34,6% un 28% no tālmetienu līnijas.

Latviešu basketbolists gan neuzskata, ka būtu pamats satraukumam.

"Komandas biedri man piespēlē bumbu un uzticas. Kad būšu brīvs, turpināšu izpildīt metienus. Man nav šaubu, ka mani metieni sāks krist iekšā. Tiesa, ar šādām lietām esmu ļoti nepacietīgs," intervijā atklāja Porziņģis.

Spēka uzbrucējs apgalvo, ka pārliecību par saviem spēkiem pavisam noteikti nav pazaudējis. "Protams, gribu trāpīt katru izmesto metienu un es arī ticu, ka katrs mans metiens būs precīzs. Šobrīd vēl vairāk darba ir jāiegulda treniņos un jāuzlabo koncentrēšanās spēju. Agrāk vai vēlāk es sākšu realizēt šos brīvos metienus un mēs spēlēsim vēl labāk."

Intervijā Porziņģis atklāja, ka pirmā regulārās sezonas spēle viņam nebūs nekas īpašs: "Nedomāju, ka tas priekš manis būs kaut kas sevišķs. Iziešu laukumā ar pareizo noskaņojumu un spēlēšu basketbolu. Arī Fiziski jūtos labi traumēto celi nejūtu vispār."

Jauno sezonu Dalasas vienība sāks 24. oktobrī savā laukumā pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards". 

Video: Porziņģis un Dončičs sacenšas trīspunktu konkursā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu