Mona Liza ar Holivudas smaidu! Blogeris pārvērš mākslas klasiku "Instagram" gaumē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ hey_reilly

Pasaulslavenie Van Goga, Botičelli, Da Vinči un Vermēra mākslasdarbi piedzīvojuši virtuālas pārvērtības, pateicoties pretrunīgajam māksliniekam "Hey Reilly". Ar viedtālruņa palīdzību viņš pārveidojis vairākas ikoniskas gleznas, piešķirot tām 21. gadsimta kultūras vēsmas.

"Hey Reilly" ir viens no šobrīd aktuālākajiem "Instagram" māksliniekiem, kam sociālajos tīklos ir vairāk nekā 145 tūkstoši sekotāju, taču savu patieso identitāti viņš joprojām neatklāj. Plašāku atpazīstamību "Hey Reilly" izpelnījies kā modes un grafiskais dizaineris. Viņa rokrakstā apvienojas modernais un klasiskais interesantā un aktuālā veidā.

Foto: Instagram/ hey_reilly

Tomēr šī bija pirmā reize, kad "Hey Reilly" izmantoja tikai viedtālruni, lai panāktu vēlamo galarezultātu. Viņam pavisam vienkārši izdevās likt Monai Lizai pa īstam pasmaidīt vai Vincentam van Gogam uzņemt savu pašportretu kā selfiju.

"Hey Reilly" pārvērtības uz viedtālruņa piedzīvoja arī Sandro Botičelli gleznotā “Venēra”, Johannesa Vermēra “Meitene ar pērļu auskaru” un Da Vinči “Dāma ar sermuli”, kuras klēpī tagad sēž omulīgs mopsis.

Mākslinieks atklāj, ka savu "Instagram" profilu izmanto kā galeriju, ar ko vēlas sasniegt arvien plašāku auditoriju un iedvesmot savus sekotājus paskatīties uz mākslu un radošumu no svaiga skatupunkta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REILLY (@hey_reilly) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REILLY (@hey_reilly) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REILLY (@hey_reilly) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REILLY (@hey_reilly) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu