"Šī Porziņģim varētu būt atriebšanās sezona." Leģendārais Milers par "Mavericks" jauno sezonu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Ieva Makare/LETA

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubam Dalasas "Mavericks" gan ārzemju, gan vietējie basketbola eksperti par iespēju "aizķerties" cīņā par pēdējām vietām izslēgšanas spēlēs. Leģendārais snaiperis Redžijs Milers uzskata, Kristaps Porziņģis šogad piedzīvos atriebšanās sezonu un Mavericks iekļūs izslēgšanas spēlēs, vēsta "Dallas Morning News".

Sarunā ar "Dallas Morning News" Milers atklāja, ka "Mavericks" šosezon varētu spēlēt labāk nekā prognozēts, jo komandas jauno zvaigžņu duets, viņaprāt, ir viens no labākajiem līgā.

"Tagad mēs runājam nevis par lielajiem trijniekiem, bet labākajiem Duetiem. Deiviss pievienojas Lebronam, Džordžs ar Lenardu apvienoja spēkus "Clippers", kad veselība to atļaus, protams, arī Ērvings un Durents," par jauno spēka balansu līgā sprieda Milers.

"Es Porziņģi un Dončiču liktu turpat augšgalā ar iepriekšminētajiem duetiem. Manuprāt, viņiem kopā ir iespēja izdarīt lielas lietas, jo abi šie spēlētāji ir tikušies laukumā jau pirms nonākšanas NBA un ir labi viens otru zina," turpināja Milers.

Bijušais aizsargs uzsver, ka šajā sezonā Porziņģis vēlēsies pierādīt, ka visiem, kas viņu apšauba, nav taisnība. "Manuprāt, Porziņģim ir ko pierādīt, jo viss, ko es pēdējā laikā par viņu lasu ir "Vai vienradzis ir zaudējis soli?""

"Cilvēki runā, ka šī būs atgūšanās sezona Lebronam. Uzskatu ka arī Porzinģim šī varētu būt atriebšanās sezona," noslēgumā piebilst bijušais "Pacers" spēlētājs.

Jauno sezonu Rika Kārlaila vadītā Dalasas vienība sāks 24. oktobrī savā laukumā pret Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards". 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu