"Pārliecība ir atgriezusies." Kārters Eštons pēc "Dinamo" uzvaras

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kārters Eštons
Kārters Eštons Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" 16. oktobrī Nursultanas pilsētā pret vietējo "Baris" ar rezultātu 4:3 izcīnīja jau otro panākumu pēc kārtas. Savus komentārus par spēli sniedza arī Kārt Eštons, kurš izcēlās ar gūtajiem vārtiem, vēsta kluba mājas lapa.

Rīgas "Dinamo" hokejisti izbraukuma sēriju noslēdza, pagarinājumā uzvarot Nursultanas "Baris" ar rezultātu 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0). Uzvaras vārtus pagarinājumā pēc Brendona Makmilana piespēles guva Kristaps Sotnieks. Pēc spēles ar atziņām par konkrēto epizodi un komandas garu kopumā dalījās Kārters Eštons.

"Bijām savā aizsardzības zonā, ieguvām ripu un devāmies uz priekšu. Es jau jutu, ka Soča pats metīs. Tāpēc tikai pasitu ar nūju pa ledu, varbūt vārtsargs kļūdīsies, varbūt viņu aizsargs nāks uz mani un Kristaps būs pavisam brīvs," uzbrucējs atminas uzvaru nesošo epizodi pagarinājumā.

"Jāsaka, kā ir - metiens viņam padevās ļoti jaudīgs," Eštons par Sotnieka uzvaras vārtiem.

Video: Sotnieka precīzais metiens atnes Rīgas "Dinamo" uzvaru

Kanādiešu uzbrucējs slavēja arī komandas kopējo sniegumu. "Aizvadījām ļoti labu spēli. Ielikām lielu darbu, lai tiktu pie panākuma. Spēle bija aizraujoša -  ātra un, domāju, ļoti skatāma. Pacietīgi un precīzi spēlējām savā aizsardzības zonā, bloķējām metienus." 

"Pārliecība ir atgriezusies. Bija tāda dīvaina sajūta - it kā visu jau darām, bet ripa vienkārši nelidoja vārtos. Tagad viss notiek. Ir forši, kad, pēc labi pavadīta mača, arī esam ieguvuši punktus. Šādi jāturpina mājās," kaujinieciski noskaņots ir Eštons.

Šosezon 18 aizvadītajās spēlēs Kārters ir izcēlies ar septiņiem rezultativitātes punktiem (4+3).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu