Rīgā aizturēts netiklis, kas kādas skolas teritorijā atkailinājies (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Pirmdien, 14. oktobrī, pulksten 15.43 Rīgas pašvaldības policija saņēma informāciju par vīrieti, kurš, atrodoties kādas Rīgas izglītības iestādes teritorijā, atkailinājis savus dzimumorgānus. Uz norādīto adresi nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes ekipāža.

Rīgas likumsargi, ierodoties notikuma vietā, apsekoja skolas teritoriju un pamanīja aprakstam atbilstošu vīrieti. Kungs tobrīd atradās pie skolas logiem un kūpināja cigareti. Vīrietis nespēja izskaidrot, kāpēc viņš atrodas izglītības iestādes teritorijā.

Vienlaikus dežūrdaļas darbinieki sazinājās ar izsaucēju, kura izrādījās izglītības iestādes darbiniece. Ziņotāja apstiprināja, ka apturētais kungs atkailinājies pie pirmā stāva logiem. Tāpat viņa atklāja, ka pati pirmo reizi redzējusi apturēto vīrieti veicam netiklas darbības, taču citi izglītības iestādes darbinieki jau iepriekš saskārušies ar līdzīgām situācijām. Iepriekšējās reizēs par notikušo neesot ziņots policijai.

Skolas pārstāve informēta, ka šajā gadījumā viņai būs jādodas uz Valsts policiju, lai sniegtu liecību. Sieviete uz policijas iecirkni piekrita doties nekavējoties.

Līdz ar to vīrietis aizturēts un nogādāts Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai. Līdz iecirknim nogādāta arī aculieciniece.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu