Konkurss! Gatavo, fotografē un laimē elegantu mikseri

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Rudens ir īstais laiks, kad vairāk laika pavadīt virtuvē, gatavojot sev un mīļajiem ko garšīgu. Pievieno savu recepti un piedalies konkursā, saņemot iespēju laimēt izcilu palīgu virtuvē no Electrolux.

Brokastis, pusdienas vai vakariņas, sarežģīta kūka vai vienkāršs deserts, tam nav nozīmes – gatavo, fotografē, pievieno recepti portālā Receptes.lv un kļūsti par elegantā virtuves palīga Electrolux Assistent miksera īpašnieku.

Ar šo personīgo kulinārijas asistentu varēsi ikdienas ēst gatavošanu pārvērst skaistos mirkļos, neatkarīgi no tā, vai gatavo maltīti lielam ģimenes saietam vai vakariņām divatā. Electrolux Assistent ir jaudīgs 1000W motors ātrai un vieglai gatavošanai, daudzfunkcionāli piederumi, kā arī precīza kontrole ar 10 ātrumu iestatījumiem.

Jo vairāk recepšu pievienosi, jo lielāka iespēja laimēt balvu; izlozē piedalās visas pievienotās receptes! Ievēro – lai pievienotu recepti portālā, nepieciešams vismaz 1 foto.

Konkursa noteikumi:

  • Receptē jābūt vismaz 1 horizontālai bildei;
  • Receptei jābūt paša gatavotai;
  • Gatavošanas gaita jāuzraksta pa soļiem;
  • Jānorāda pagatavošanas laiks.

Konkursa norises laiks: 2019. gada 14. oktobris – 11. novembris

Konkursa izloze un uzvarētāja paziņošana: 2019. gada 12. novembris

NB! Portāla redaktoram ir tiesības recepti dzēst, ja tiek konstatēti autortiesību pārkāpumi.

Ja rodas grūtības ar receptes pievienošanu, raksti uz e-pastu grapitis@receptes.lv un mēs palīdzēsim!

Pievieno savu recepti ŠEIT!

Vai esi Electrolux cepeškrāsns, plīts virsmas vai trauku mašīnas īpašnieks? Palīdzi mums uzlabot mūsu ierīces un iegūsti garantētu dāvanu! Apmeklē Electrolux mājas lapu, izvēlies produktu un izmanto zvaigžņu aptauju, lai uzrakstītu mums par savu pieredzi. Tavs viedoklis palīdzēs uzlabot Electrolux produktus un ļaus citiem pircējiem izvēlēties, kuru ierīci iegādāties.

Konkurss tapis sadarbībā ar Electrolux.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu