Vārtsarga 47 atvairītie metieni dod Girgensona "Sabres" sesto uzvaru sezonā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons (no kreisās)
Zemgus Girgensons (no kreisās) Foto: AP/LETA

Zemgusa Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" ceturtdien viesos ar rezultātu 3:0 (2:0, 1:0, 0:0) pārspēja Losandželosas "Kings", Kārteram Hatonam atvairot 47 pretinieku metienus.

Latvijas izlases uzbrucējs Girgensons šajā spēlē laukumā pabija 15 minūtes un 32 sekundes, kuru laikā izdarīja trīs metienus pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, tikpat reizes pazaudēja ripu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Tāpat hokejists vienu minūti un 44 sekundes nospēlēja mazākumā.

Neapstādinot ripu, savus pirmos vārtus no tuvas distances pirmā perioda trešajā minūtē guva Keisijs Mitelstads, bet nepilnas trīs minūtes vēlāk vēl vienā ātrajā uzbrukumā aizskrēja viesi, līdzīgā manierē vārtus gūstot Konoram Šīrijam. Tieši Mitelstads piespēlēja otro vārtu guvumā, bet Rasmusam Dālinam tā bija astotā rezultatīvā piespēle šajā sezonā.

Savus otros un komandas pēdējos vārtus otrā perioda ievadā guva Mitelstads, kurš vārtu priekšā saņēma piespēli no Rasmusa Ristolainena, realizēdams vairākumu.

Lielisku spēli "Sabres" vārtos aizvadīja Hatons, kurš atvairīja visus 47 pretinieku raidījumus.

"Sabres" šosezon astoņās spēlēs izcīnījusi sešus panākumus un ar 13 iekrātiem punktiem ir līgas līdervienība. Par punktu mazāk ir Karolīnas "Hurricanes" un Edmontonas "Oilers", kuras rindās šosezon neapturams ir Konors Makdeivids.

Piektdien spēle paredzēta arī Teodoram Bļugeram un Pitsburgas "Penguins", kas spēkosies ar Dalasas "Stars".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu