Kārlis Būmeisters Valtera Frīdenberga nāves gadadienā publisko emocionālo bēru runu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valters Frīdenbergs un Kārlis Būmeisters
Valters Frīdenbergs un Kārlis Būmeisters Foto: Ieva Leiniša/LETA

Pēc ilgstošas cīņas ar vēzi 2018. gada 17. oktobrī 30 gadu vecumā mūžībā aizgāja mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs. Mūziķa nāves gadadienā viņa labākais draugs Kārlis Būmeisters savā "Facebook" kontā publiskoja savu bēru runu. 

"Pirms gada aizgāja Valča. Šī bija mana bēru runa," lakonisks par publicēto bija Kārlis. 

Foto: Facebook/ Kārlis Būmeisters

Kā jau ziņots, Kārlis Būmeisters pēc Valtera Frīdenberga došanās aizsaulē laida klajā dziesmu, kuru bija plānojis ierakstīt kopā ar viņu.

2016. gadā veselības pārbaudēs Frīdenbergam tika atklāts vēzis. Viņam tika veikti vairāki ķīmijterapijas kursi un operācija Latvijā, tomēr 2017. gada vasarā slimība atgriezās, tāpēc tika pieņemts lēmums turpināt ārstēšanos Šaritē klīnikā Vācijas galvaspilsētā Berlīnē. 

2018. gada maija beigās Valters atgriezās no Berlīnes un Latvijā viņam tika veikta smaga operācija, kuras laikā no plaušām tika izņemtas atlikušās vēža šūnas.

Valters mūžībā devās pērnā gada 17. oktobrī. 26. oktobrī notika publiska atvadīšanās no Frīdenberga Rīgas krematorijas Lielajā zālē. Pēdējo reizi satikties ar viņu bija ieradusies gan ģimene, gan draugi un talanta pielūdzēji.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu