Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos cietuši 20 cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji glābēji preses konferencē par pareizu rīcību pēc ceļu satiksmes negadījumiem demonstrē, kā ar hidraulisko instrumentu palīdzību no avarējušām automašīnām tiek atbrīvoti tajās iespiesti cilvēki.
Ugunsdzēsēji glābēji preses konferencē par pareizu rīcību pēc ceļu satiksmes negadījumiem demonstrē, kā ar hidraulisko instrumentu palīdzību no avarējušām automašīnām tiek atbrīvoti tajās iespiesti cilvēki. Foto: Paula Čurkste/LETA

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 20 cilvēki, to skaitā četri gājēji un divi velosipēdisti, ziņo aģentūru LETA.

Pirmdien valstī kopumā reģistrēti 137 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 15 bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā noticis 91 ceļu satiksmes negadījums, Zemgalē - 12, Kurzemē - 11, Latgalē - 17, bet Vidzemē uz ceļiem fiksētas sešas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Kopumā ceļu satiksmes jomā sastādīti 500 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 209 par ātruma pārsniegšanu, astoņi par agresīvu braukšanu, septiņi par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā un viens - narkotisko vielu iespaidā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu