Samanta Tīna par attiecībām ar vīriešiem: "Galvenais, lai viņš ir vecāks par mani" (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

“Jaunāki nespēj mani pavilkt, paciest. Ir garīgi jāpieaug, lai mani varētu “panest”" - sava vīrieša ideālu šovā “Četri uz koferiem” atklājusi šarmantā dziedātāja Samanta Tīna. 

Šādu sarunas tēmu raisījusi īpašā dzirksts YouTube personības Niklāva un Samantas Tīnas starpā, kura nav palikusi nepamanīta pārējo ceļabiedru – Indras Salcevičas un Kašera - modrajām acīm, un kuri ik pa brīdim šova laikā mēdz abus koķeti pavilkt uz “zoba” - sak, vai tiešām jūsu starpā uzplaukušas simpātijas?

Arī “Četri uz koferiem” skatītājiem nav paslīdējis garām brīdis, kad Samanta īpaši uzlielījusi Niklāva fotogrāfa prasmes, kā arī kāds no ceļojuma rītiem, kad Niklāvs vēlīgi atļāvis Samantai bez steigas gatavoties dienas piedzīvojumiem.

Tiesa, Samanta, neļaujoties spekulācijām, atklāti kliedējusi visas baumas, norādot uz Niklāva vecumu un neslēpjot savas simpātijas pret gados vecākiem vīriešiem. “Nav svarīgi – cik, bet galvenais, ka viņš ir vecāks par mani. Nu būsim atklāti – tie puikas attīstās lēnāk. Tāpēc vajag vecāku par mani, lai varam būt līdzvērtīgi,” spriež Samanta. Taču sirsnīgi piebilstot, ka gan jau Niklāvs tikšot kādai citai, kurai noteikti ļoti paveiksies. 

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu