"Esmu šokā, kāpēc ar mani nesazinājās!" Māte Rīgā izmisīgi meklē dēlu, kurš pēc negadījuma nogādāts reanimācijā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

Pirmdien, 14. oktobrī, Rīgā, Gramzdas ielā, tika notriekts jauns puisis, kurš šobrīd smagā stāvoklī atrodas slimnīcas reanimācijas nodaļā. Cietušā māte par notikušo no policijas uzzinājusi tikai nākamajā dienā, ziņo LNT raidījums "Degpunktā".

Noskaties sižetu! 

 

Par to, ka 18 gadus vecais puisis vārdā Ņikita atrodas slimnīcas reanimācijas nodaļā, viņa māte Jekaterina uzzinājusi tikai otrdienas pēcpusdienā, kaut gan negadījums noticis jau pirmdienas, 14. oktobra, vakarā.

"Tas viss notika plkst. 20.20. Pēdējo reizi es ar viņu runāju bez piecām septiņos, viņš man zvanīja saistībā ar dokumentiem. Nākamajā dienā viņam bija paredzētas mācības, vajadzēja izgulēties. Zinādama, ka viņš atgriezīsies, aizgāju gulēt. Plkst. 6.20 es pamodos, lai ietu uz darbu, paskatījos, – viņa nav," stāsta cietušā māte Jekaterina.

Māte izmisīgi centusies atrast pazudušo dēlu, vairākkārt zvanījusi, taču Ņikita nav atbildējis. Tāpat arī puiša draugi nav varējuši sniegt informāciju par to, kur Ņikita varētu būt. 

"Mēs ar jaunāko dēlu un vīru sākam meklēt, vaicāt, kurš ko redzēja.  Plkst. 16.00 man piezvanīja jaunākais dēls un saka, ka pie mums ir policija", raidījumam saka Jekaterina.

Ņikitas māte stāsta, ka ierodoties mājās, policija jau bija aizbraukusi un atstājusi telefona numuru, taču uz zvaniem neviens nav atbildējis. Jekatarina pauž neizpratni par policijas lēmumu sazināties ar cietušā radiniekiem tik vēlu pēc negadījuma.  

šobrīd cietušā radinieki un policija meklē negadījuma aculieciniekus. No policijas sniegtās informācijas zināms, ka automašīnu "Lexus" vadījis vīrietis, kurš notriecis gājēju, kurš atradās uz ceļa braucamās daļas vai, iespējams, uz gājēju pārejas.

Uzreiz pēc avārijas, negadījuma vietā, automašīnas šoferis policistiem apgalvojis, ka pa Gramzdas ielu braucis, nepārsniedzot ātrumu un sadursmes brīdī automašīna virzījusies vien uz 25 vai 30 kilometriem stundā. Taču pēc negadījuma vietas apskates var secināt, ka šoferis ir pārvietojies ar lielāku ātrumu, tādējādi neievērojot satiksmes drošības noteikumus. 

Policija papildus informāciju šobrīd nesniedz un aicina ikvienu, kam ir informācija par notikušo, ziņot policijai pa tālruni 110 vai puiša mātei Jekaterinai, zvanot pa tālruni 29457346.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu