Slavena Krievijas influencere pārstāj slēpt dēla reto slimību, publiskojot atklātus kadrus un emocionālu stāstu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Populāra 24 gadus veca influencere no Krievijas Jekaterina Mezenova gandrīz pusotru gadu saviem teju 800 tūkstošiem sekotājiem sociālajos tīklos publiskoja laimīgas ģimenes bildes. Tikai tagad sieviete atzina, ka patiesībā foto ir tālu no realitātes. 

Savā “Instagram” kontā Jekaterina publicēja vairākas fotogrāfijas, kurās atklāja kādu dziļi emocionālu noslēpumu. Pēc sievietes vārdiem, viņas dēliņš piedzima ar nēvusu – milzīgu dzimumzīmi. Tomēr jaunos vecākus satrauca nevis estētiskais faktors, bet gan nopietnās briesmas bērnam - nevus palielina onkoloģijas risku, un jebkurš tā bojājums vai pat hormonu pieplūdums var izraisīt ādas vēzi.

Šādas ziņas nopietni satrauca Jekaterina un viņas vīru - pirmo nedēļu pēc dzemdībām influencere to vien darījusi kā raudājusi spilvenā. Jekaterina nav spējusi par to pastāstīt nevienam, tādēļ mazo vienmēr ģērbusi slēgtā tipa drēbēs un fotošopā pārveidojusi visus attēlus ar atvasi.

“Es pat nezinu, kā aprakstīt, cik tas ir grūti. Es nemāku. Parasti visas ciešanas izdzīvoju sevī, neizrādot jūtas citiem. Katru reizi, kad kādam atveru savu dvēseli, sāku stipri raudāt," rakstīja sieviete.

Jekaterina un viņas vīrs ir devušies uz Izraēlu pie labākajiem ārstiem, kuri apgalvojuši, ka bērnu nevar pilnībā izārstēt, taču samazināt onkoloģijas risku ir iespējams. Tas prasa daudzus gadus un naudu, taču rezultātam esot jābūt pozitīvam. Tādēļ ar savu atklāto ierakstu Jekaterina lūza cilvēkus viņai palīdzēt un ziedot naudu ārstēšanai.

Vien dažas dienas pēc fotogrāfiju publicēšanas influencerei izdevās savākt nepieciešamos līdzekļus puisēna ārstēšanai. Ar saziedoto naudu viņas dēliņam izdosies iziet pirmo ārstēšanās kursu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E K A T E R I N A (@mezenova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E K A T E R I N A (@mezenova) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu