Video: Smagā avārijā Pļavniekos cietuši trīs cilvēki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens / LETA

Ceturtdienas, 17. oktobra, vakarā smagā divu auto sadursmē Rīgā, Pļavniekos, cietuši trīs cilvēki, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 22 Akadēmiķa Mstislava Keldiša un Andreja Saharova ielas krustojumā Pļavniekos sadursmē iekļuva divi vieglie spēkrati "BMW" un "Mercedes". Sadursmes rezultātā viens auto bija apgāzies uz sāniem, un atbrīvot cietušos ieradās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta speciālisti.

Mediķi kopumā apskatījuši sešus cilvēkus, tomēr palīdzība bijusi nepieciešama trijiem.

"Notikuma vietā bija trīs cietušie, kurus nogādājām arī slimnīcā. Divi no tiem bija guvuši salīdzinoši vieglākas traumas, vienā gadījumā cilvēks bija guvis arī vairāku ķermeņa daļu nopietnus ievainojumus," raidījumam pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Sarmīte Skujiņa.

"Notikuma vietā strādāja trīs mūsu brigādes. Un, lai gan sākotnēji tika izsūtīta arī ārstu speciālistu brigāde, tomēr, izvērtējot cietušo stāvokli, pirmās ieradušās brigādes sniedza informāciju, ka ceļā izsūtītā ārstu speciālistu brigāde ir atsaucama," turpināja Skujiņa.

Avārija notikusi, jo viens šoferiem iebraucis krustojumā pie sarkanās gaismas. Kāds iemesls licis šādi kļūdīties, noskaidros policijas darbinieki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu