Foto: Viss mājoklim nepieciešamais starptautiskajā dizaina izstādē "Design Isle 2019"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

No piektdienas, 18. oktobra, līdz svētdienai izstādēs "Design Isle" un "Baltic Furniture" apmeklētājiem ir iespēja apskatīt vairāk kā 50 zīmolu jaunākās mēbeļu un dizaina kolekcijas, sastapt nozares profesionāļus un klausīties izglītojošus seminārus.

"Šogad dizaina izstāde pārsteidz ne tikai ar rekordlielu dalībnieku skaitu, kas sagādājuši milzum daudz jaunumu," teic "Design Isle" projekta vadītājs Mārtiņš Baltmanis.

Izstādē ir apskatāmas dizaina mēbeles, gaismas ķermeņi, apģērbi un aksesuāri, dzīvesstila produkti un citi oriģināli dizaina produkti, ko prezentēs Baltijas vadošie dizaineri un dizaina uzņēmumi. Plānots, ka izstādes pulcēs vairāk nekā 300 dizainerus un uzņēmumus ar vismaz 50 zīmolu jaunāko mēbeļu un dizaina kolekcijām.

Latvijas dizainu apmeklētāji varēs novērtēt arī aplūkojot konkursa "Latvijas Dizaineru savienības balva dizainā 2018" darbus, kurus izvirzījusi profesionāla žūrija. Darbi iedalīti četrās kategorijās - interjera, vides, lietu un saziņas dizains. Tikmēr Latvijas dizaina skolu un augstskolu audzēkņi izstādē prezentēs diplomdarbus un radošos projektus.

Līdz ar izstādi, apmeklētāji ir aicināti paviesoties Baltijas dizaina gadatirgū, kurā iespējams iegādāties pašmāju un Baltijas dizaineru radītos produktus - interjera priekšmetus, apģērbus, aksesuārus, dzīvesstila produktus un daudz ko citu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu