Jevpalova vārtu guvums neglābj komandu no zaudējuma AHL mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ņikita Jevpalovs
Ņikita Jevpalovs Foto: Rocket de Laval/Facebook

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs svētdien guva vārtus Amerikas hokeja līgas (AHL) spēlē, bet ar to nepietika, lai Lavālas "Rocket" komanda svinētu uzvaru.

"Rocket" savā laukumā ar 2:4 (1:1, 1:2, 0:2) piekāpās Hēršijas "Bears" vienībai.

Jevpalovs vārtus guva otrā perioda 13.minūtē, kad panāca 2:1. Tie bija pēdējie mājinieku vārti šajā mačā, viesiem pēc tam iemetot trīs bezatbildes ripas.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Šosezon viņš septiņās spēlēs guvis divus vārtus, veici vienu rezultatīvu piespēli un iekrājis neitrālu lietderības koeficientu.

"Bears" komandas apcirkņos ir arī aizsargs Kristofers Bindulis, taču viņš nosūtīts uz Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) komandu Dienvidkarolīnas "Stingrays".

Vēl sestdien aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies" mājās ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pārspēja Klīvlendas "Monsters" komandu, kas uz rezervistu soliņa atstāja vārtsargu Matīsu Kivlenieku. Rubīns divas reizes meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Stabilu vietu Springfīldas "Thuderbirds" sastāvā aizvien izkarot nespēj Rodrigo Ābols, kura pārstāvētā komanda viesos ar 4:3 (0:0, 3:1, 0:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā uzveica Leihaiveli "Phantoms".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu