Trešdienas horoskops: 23. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 23. oktobrim. 

AUNS Finanšu jautājumus labāk atlikt uz citu dienu. Šobrīd veiksies it visā, kas saistīts ar sevis pilnveidošanu, jaunas informācijas apguvi, lietišķu kontaktu veidošanu. Būsi atvērts jaunām idejām, iespējām.

VĒRSIS Pilnīgi iespējams, ka sajutīsi tuvojamies panākumus, tāpēc vēl enerģiskāk tieksies pēc kārotā. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem būsi draudzīgs, izpalīdzīgs. Vakarā tevi var pārņemt romantisks noskaņojums.

DVĪŅI Tev būs nepieciešama iespaidu dažādība, jauni izaicinājumi, iespējas apliecināt sevi. Ar mākslu saistītie Dvīņa zīmes pārstāvji, spēs atrast ceļu pie sava skatītāja, klausītāja. Nekļūsti pārgalvīgs pie stūres.

VĒZIS Kolēģa, sadarbības partnera rīcība var uzsist tevī dusmu vētru. Taču lai arī kādas kaislības nemājotu tevī, ārēji saglabāsi profesionālu, lietišķu nostāju. Neskatoties uz sarežģījumiem, diena būs auglīga.

LAUVA Par veiksmes trūkumu sūdzēties nevarēsi, ja vēl pieliksi klāt savas pūles, neļausies slinkumam, pavisam noteikti gūsi panākumus. Mīļotais cilvēks vakaru vēlēsies pavadīt romantiskā noskaņojumā.

JAUNAVA Ieplānotie darbi ies no rokas, ar rezultātiem būsi apmierināts gan pats, gan augstākstāvošie. Ja nepieciešams, vari kārtot birokrātiskus jautājumus, dotie uz valsts iestādēm, kontaktēties ar masu medijiem.

SVARI Nepieļauj situāciju, kad kļūsti par savu iegribu ķīlnieku. Centies vairāk balstīties uz apdomu, plānveidīgu rīcību. Saskarsmē ar mājiniekiem var uzpeldēt akūti jautājumi, kuri prasīs tūlītēju risinājumu.

SKORPIONS Mazāk domā par iespējamām problēmām, labāk noskaņojies uz pozitīvas nots, vairāk tici panākumiem! Šoreiz, tieši pareiza attieksme pret lietām, var būt izšķiroša rezultāta gūšanai.

STRĒLNIEKS Tu soļosi pa dzīvi, ar augsti paceltu galvu un pārliecību par panākumiem. Tieši tava attieksme, padarīs tevi pievilcīgu pretējā dzimuma acīs, kas var būt interesanti brīvajiem Strēlniekiem.

MEŽĀZIS Diena var iesākties ar pārsteigumiem, negaidītiem situāciju pavērsieniem. Darba jautājumos vajadzēs būt gana elastīgam, prast pielāgoties neparastiem apstākļiem. Mīlas dzīve solās būt gana krāšņa.

ŪDENSVĪRS Pārdomāsi dzīvi, līdz šim sasniegto. Ambiciozākie Ūdensvīri meklēs iespējas pierādīt sevi jaunā lauciņā, apgūt jaunas iemaņas. Vari sajust sevī saasināmies intuīciju, redzēt zīmīgus sapņus.

ZIVIS Mēģini būt piesardzīgāks, kārtot juridiskās formalitātes, noteikti ieklausies pieredzes bagātāku līdzgaitnieku viedoklī un atturies no “fiksajiem lēmumiem”. Kopdzīvē ar mīļoto tieksies pēc dvēseliskuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu