Sestdienas horoskops: 26. oktobris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 26. oktobrim. 

AUNS Nesteidzies likt lietā šodien saņemto informāciju, jo tā var izrādīties maldīga. Zvaigznes iesaka vairāk laika veltīt mājas solim, ģimenei. Ja vēlies, vari uzaicināt pie sevis ciemiņus.

VĒRSIS Zvaigznes apgalvo, ka šis brīdis ir kā radīts, lai veidotu saikni ar līdzīgi domājošajiem, rastu jaunus kontaktus, pievērstos dzīves radošajai, mākslinieciskajai pusei. Tu lieliski sapratīsies ar pretējo dzimumu.

DVĪŅI Šodien vari nonākt pretrunā pats ar sevis izteiktajiem apgalvojumiem. Šāda rīcība būs skaidrojama ar mainīgajām vēlmēm, noskaņojumu. Labāk atturies no lielveikalu apmeklējuma.

VĒZIS Tavi un mīļotā priekšstati par atpūtu var izrādīties ļoti atšķirīgi. Ja esi gatavs piekāpties, uz priekšu, taču zvaigznes labāk iesaka dienu pavadīt katram pēc saviem ieskatiem. Vakaru gan veltiet viens otram.

LAUVA Gribēsi nevis vienkārši būt sabiedrībā, bet izpelnīties apkārtējo uzmanību, komplimentus, uzslavas. Pielūko, lai savā rīcībā nekļūsti pārlieku enerģisks, uzstājīgs. Šodien atturies no stiprajiem dzērieniem.

JAUNAVA No katras situācijas, apstākļiem, kuros nonāksi, spēsi iegūt vērtīgu pieredzi, filozofiskas atziņas. Vajadzētu veltīt vairāk uzmanības mīļotajam cilvēkam, likt manīt, cik viņš ir svarīgs tavā dzīvē!

SVARI Ja pats īsti netiec skaidrībā, kā rīkoties konkrētajā situācijā, nekautrējies lūgt padomu saviem tuviniekiem. No savas puses gādāsi, lai mājinieki ir labā omā, jūtas pēc iespējas komfortablāk.

SKORPIONS Galvenais šīsdienas uzdevums – aizmirst darba lietas un atpūtināt nervus! Kā lielisks variants laika pavadīšanai, varētu būt gan teātra izrāde, gan dažādu izstāžu apmeklējums.

STRĒLNIEKS Ikdienišķa, standartveidīga atpūta nebūs domāta tev. Alksi pēc patiesas eksotikas, asākām izjūtām. Kāds Strēlnieks, kārotajam var atrast piepildījumu jaunas mīlas dēkas uzsākšanā, cits jaunā hobijā.

MEŽĀZIS Nekļūsti sīkumains, nesamērīgi kritizējošs saskarsmē ar mājiniekiem. Arī attiecībā pret sevi esi saudzīgāks, vairāk rūpējies par labsajūtu, komfortu. Baudai, vari iemalkot glāzi laba konjaka.

ŪDENSVĪRS Mājiniekus pārliecināt par kaut ko var izrādīties grūtāk nekā sākotnēji varētu likties, tāpēc padomā vai vispār to vēlies darīt. Tev šodien sola izdoties visa veida radošās ieceres, sabiedriskās aktivitātes.

ZIVIS Mīļotā cilvēka teikto neuztver pārāk burtiski. Šodien partneris var kļūt diezgan subjektīvs, censties visu krāsot tikai melnā vai baltā krāsā. Neņem galvā otrā pusītes untumus, mums katram tādi mēdz uznākt!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu