Saspīlējums Anglijas karaļnamā. Baumu apvītās ķildas starp brāļu jaunajām ģimenēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Brāļi bērnībā ar vecākiem. Foto no 1995. gada 19. augusta. No labās - princis Čārlzs, princis Viljams un princis Harijs, princese Diāna.
Brāļi bērnībā ar vecākiem. Foto no 1995. gada 19. augusta. No labās - princis Čārlzs, princis Viljams un princis Harijs, princese Diāna. Foto: JOHNNY EGGITT / AFP

Lielbritānijas princis Harijs pirmo reizi ir atzinis saspīlējumu ar savu vecāko brāli princi Viljamu, sakot, ka viņi iet "pa dažādiem ceļiem", vēsta raidsabiedrība CNN.

Harijs izteica piezīmes intervijā ITV Tomam Bredbijam, kas veikts Saseksas hercoga un hercogienes nesenā ceļojuma uz Āfriku laikā. Intervija bija daļa no stundu garas ITV dokumentālās filmas.

Bredbijs Harijam jautāja: "Presē ir bijis daudz ziņu par ķildām ar jūsu brāli. Cik no tām ir patiesība?"

Harijs atbildēja, ka "tituli, darbs, ģimene... Nonākot spiedienā, kurā šobrīd esam, neizbēgami notiek saķeršanās, bet mēs esam brāļi. Mēs vienmēr būsim brāļi."

"Pašlaik mēs noteikti ejam pa dažādiem ceļiem, bet es vienmēr būšu viņa pusē, un, kā es zinu, viņš vienmēr būs par mani. Mēs neredzam viens otru tik daudz, cik mēs bijām pieraduši, jo esam tik aizņemti. Bet es viņu ļoti mīlu, un jūs zināt, ka lielākoties viss ir iespējams - labi, ka lielākā daļa lietu ir radīta no nekā. Bet kā brāļiem, mums ir gan labas dienas, gan sliktas dienas."

Bijušas baumas tabloīdos, ka starp brāļiem esot ķildas, taču biežāk šīs baumas attiecas uz brāļu sievām Meganu, Saseksas hercogieni un Kembridžas hercogieni Ketrīnu.

Iespējamais konflikts tiek minēts kā viens no iemesliem, kāpēc Harijs un Megana maijā pārcēlās no Kensingtonas pils, taču abām hercogienēm tuvs CNN avots paziņoja, ka tas vairāk saistīts ar Hariju, kurš vēlas lielāku neatkarību, un Viljamam, lai sagatavototos valdīšanas maiņai, kad viņu tēvs kļūs par karali.

Karaliskā fonda pasākumā 2018. gada februārī Harijs un Viljams ierosināja, ka, ja rodas kādas domstarpības, tās ir starp brāļiem, nevis sievām.

ITV dokumentālajā filmā bija iekļauta intervija ar Meganu, kurā viņa reti sniedza ieskatu personīgajā dzīvē, atzīstot, ka viņa ir centusies tikt galā ar būšanu uzmanības centrā, kā jaunā māmiņa.

"Jebkura sieviete, it īpaši, kad viņa ir stāvoklī, jūtas patiešām neaizsargāta, un tāpēc es izjutu ļoti lielu spriedzi," video sacīja Megana.

"Un tad, kad jums ir jaundzimušais, jūs zināt. Un it īpaši kā sieviete, tas ir daudz. Ir jāmācas būt mammai un jaunlaulātajai."

Megana kļuva emocionāla, kad Bredbijs viņai vaicāja par to, kā grūtniecība ir ietekmējusi viņas garīgo un fizisko veselību.

"Paldies, par jautājumu. Ne daudzi cilvēki ir jautājuši, vai man viss kārtībā, taču tas ir ļoti īsti, ja aiziet aizkulisēs," viņa sacīja.

Kad žurnālists jautāja Meganai, vai tas nozīmē, ka viņai nebija viss kārtībā, un ka tā patiešām ir bijusi cīņa, bijusī aktrise vienkārši atbildēja ar "jā".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu