Video: Policisti izglābj vīrieti, kurš no Vanšu tilta ielecis Daugavā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vanšu tilts tumsā.
Vanšu tilts tumsā. Foto: Ieva Lūka/LETA

Sestdien, 19. oktobrī, policijas darbiniekiem par mata tiesu izdevies izglābt kādu vīrieti, kurš pēc tumsas iestāšanās no Vanšu tilta ielecis Daugavā, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Rīgas pašvaldības policisti - glābēji bija devušies uz Bieķengrāvi pārbaudīt saņemto informāciju, ka tā apkaimē uzradies kāds maluzvejnieks. Ilgi pārbaudīt ūdeni gan nesanāca, jo rācijā atskanējusi ziņa par to, ka uz tilta pusi dodas persona, kurai, iespējams, esot suicidālas tieksmes.

Rīgas pašvaldības policijas inspektors - glābējs Bruno Babincevs raidījumam pastāstīja, ka likumsargiem jau esot bijusi saskarsme ar šo personu. Nojaušot, ka varētu būt nepieciešama glābēju palīdzība, likumsargi devušies Vanšu tilta virzienā.

Pēc brīža rācijā atskanējusi ziņa, ka cilvēks ielecis Daugavā. Neskatoties uz to, ka jau bija satumsis, likumsargiem izdevās cilvēku ūdenī atrast. Kā "Degpunktā" pastāstīja Babincevs, glābēji esot "piešāvuši aci", lai šādās situācijās varētu cilvēkiem palīdzēt.

Likumsargi personu nodevuši mediķu aprūpē, un visticamāk viņš nogādāts Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā Tvaika ielā 2.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu