Video: Krievu "Papajs" zaudē cīņu 20 gadus vecākam pretiniekam (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kirils Terešins
Kirils Terešins Foto: Ekrān uzņēmums no Instagram konta/ ruki_bazuki_official

Kirils Terešins ir internetā plaši atpazīstams "kultūrists", kas izceļas ar neierasti milzīgiem bicepsiem. Tiesa, savus muskuļus bijušais armijnieks ir ieguvis, izmantojot, sintola injekcijas. Katrā ziņā, milzu bicepsi nepalīdzēja uzvarēt pirmo dueli jauktajās cīņas mākslās (MMA), vēsta "The Sun".

Terešina pretinieks šajā cīņā bija aktieris un blogeris Oļegs Mongols, kurš ir 20 gadus vecāks par milzu bicepsu īpašnieku.

Cīņa ilga vien trīs minūtes, jo Terešins padevās pēc tam, kad Mongols pret viņu izmantoja žņaugšanas paņēmienu. 

Šis nebija pirmais krievu "Papaja" mēģinājums cīnīties MMA. Šī gada sākumā Terešins zaudēja cīņu pēc tam, kad Krievijas pļauku čempions Vasilijs Kamotskis viņu nokautēja ar vienu sitienu, pierādot, ka cīņu sports, visticamākais, nav priekš Terešina.

Kāds krievu ārsts pēc pirmās cīņas atzina, ka Terešins šādi sevi varēja sevi nopietni savainot: "Viņš varēja zaudēt spēju kustināt rokas. Viņa "muskuļi" varēja uzsprāgt, padarīt viņu par invalīdu."

Arī pats Terešins atzīst, ka sintola injicēšana ir bijusi kļūda un ir uzsācis līdzekļu vākšanu priekš procedūrām, kas palīdzētu viņam uzlabot situāciju.

Video: Krievu "Papajs" zaudē trīs minūšu laikā

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu