"Tas bija viņas liktenis..." Avārijā bojā gājusi populāra Ukrainas motoblogere (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kijevā nāvējoša avārijā cieta 41 gadu vecā blogere no Ukrainas Jeļena Kuzavini. Sieviete bija populāra “Instagram” personība, kura sociālajos tīklos galvenokārt dalījās ar savu lielāko hobiju – motociklu.

Svētdien, 20. oktobrī, Kijevas policijas preses dienests ziņoja, ka motocikla vadītāja ietriecās “Volkswagen” automašīnā. Kā liecina negadījuma vietā uzņemtās fotogrāfijas, automašīna pēkšņi izgriezusies no ceļa malas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dtp.kiev.ua (@dtpkievua) on

“Transportlīdzekļu vadītāji tika nogādāti slimnīcā, lai tiem sniegtu medicīnisko palīdzību. Ārsti automašīnas vadītājam diagnosticēja vieglu smadzeņu satricinājumu, bet 41 gadu vecā motocikla vadītāja no gūtajām traumām mira slimnīcā,” ziņoja policija.

Notikuma vietā īsi pēc ziņām par notikušo ieradās arī motociklistes draugi, kuri sarīkoja konfliktu ar policiju.

“Ir tik skumji par to rakstīt, bet tas ir noticis. Nelaimes gadījumā bojā gāja mūsu mīļā Jeļena. Mēs esam paveikuši visu iespējamo. Varbūt kāds teiks, ka no notikušā varēja izvairīties, bet diemžēl tas notika šādā veidā. Varbūt tas bija viņas liktenis, kas zina. Viņa mums deva vērtīgu mācību – izbaudi dzīvi, kad vien vari. Viņa mūžīgi paliks atmiņā kā gaiša un spilgta sieviete,” motoblogeres profilā rakstīja viņas meita.

Savā profilā gan Jeļenas meita rakstīja, ka sieviete bija tiešām uzmanīģa un rūpīga braucēja, taču tagad atliek vien apbrīnot blogeres drosmi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@kuzavini) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@kuzavini) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@kuzavini) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@kuzavini) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena (@kuzavini) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu