Lielbritānijā nikna māte "Twitter" nokaunina pāri gados, kas vilcienā atteicies atbrīvot sēdvietas viņas bērniem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sēdvieta vilcienā. Ilustratīvs attēls.
Sēdvieta vilcienā. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Trīs bērnu māte publiski nokauninājusi kādu vecāku pāri vilcienā pēc tam, kad viņi atteicās pārsēsties no vietām, kuras sieviete bija rezervējusi sev un savai ģimenei. Sievietes ieraksts vietnē "Twitter" izpelnījies vairāk nekā 2000 komentārus, vēsta medijs "Daily Mail". 

Amanda Mancino-Viljamsa apgalvo, ka pāris atteicies pārsēsties citur, kad sieviete viņiem to lūgusi. Māte bija rezervējusi vietas, kurās pāris sēdējis. 

37 gadus vecā sieviete teica, ka pāris diezgan lepni reaģējis uz sievietes lūgumu pārsēsties, kā arī viņiem bijis vienalga, ka vietas jau rezervējis kāds cits. 

Amanda informējusi biļešu kontrolieri par notikušo, un sievietei un viņas bērniem piedāvātas četras vietas pirmās klases vagonā. 

Saniknojusies par pāra uzvedību, sieviete uzņēma vairākas fotogrāfijas, kurās redzami jau minētie cilvēki un viņas trīs bērni, kas savā starpā dalīja trīs vietas pretī pārim. 

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" Amanda rakstīja: "Mamma ar trīs bērniem un somām ir rezervējusi vietas vilcienā, kad jāmero tik tāls ceļš, un tu sēdi viņu vietās, augstprātīgi atbildi un saki, ka viņu rezervācija neko nenozīme, kā arī izvairies no acu kontakta. Neesiet tie cilvēki."

Amanda rakstīja, ka "Es vienmēr došu vietu, vienalga vai tā ir rezervēta vai nē, kādam, kam tas ir vairāk nepieciešams. Bet šī sieviete atbildēja, ka manas biļetes neko nenozīmē un pēc tam mani ignorēja. Vai tiešām cilvēki cer, ka tu "atšūsies"?"

Amandas ziņa vietnē "Twitter" saņēma aptuveni 2000 komentāru un 17 tūkstošu "patīk" atzīmes. 

Sieviete saka, ka nav jēgas rezervēt vietu, ja jebkurš cits tajās var apsēsties. Viņa piebilst, ka būtu ļāvusi pārim tur palikt, ja viņiem būtu pamatots iemesls. 

"Es biju šokā un piekususi. Jebkura māte, kas ceļo ar bērniem un tik daudz koferiem, zina, ka vienlaicīgi jādomā par tūkstoš lietām. Vismaz, rezervējot vietas iepriekš, var paļauties uz to, ka būs, kur apsēsties."

"Twitter" ieraksta komentētāju viedoklis gan dalījies. Vieni teikuši, ka vecāki cilvēki ir jāciena. Otri, savukārt, norādījuši, ka gan jaunieši, gan vecāki cilvēki var būt vienlīdz necienīgi. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu