Kuras Zodiaka zīmes noveco visātrāk?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Skaidrs, ka noveco pilnīgi visi, taču dažus no mums vecuma priekšvēstneši piemeklē agrāk, kā citus. Par to, kuru Zodiaka pārstāvju sejās grumbas parādās ātrāk, raksta portāls "Postimees".

Vērsis

Šo zemes stihijas pārstāvju lielākā nelaime ir tāda, ka viņi bieži vien pakļaujas provokācijām. Vērši bieži izjūt negatīvas emocijas, kas viņiem liek ātrāk novecot - gan mentāli, gan fiziski. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju ikdiena ir pilna ar garastāvokļa svārstībām, stresu un rūpēm. Īpaši smagi novecošana skar šīs Zodiaka zīmes vīriešus, taču šis fenomens viennozīmīgi skar arī sievietes.

Jaunava

Jaunavas zīmes pārstāvji jau no dabas ir rūpīgi un prātīgi, tādēļ tie parasti garīgi pieaug ātrāk par citiem saviem vienaudžiem. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ļoti patīk komforts un stabilitāti - šādi viņi cenšas sevi pasargāt no ārējās pasaules negatīvās ietekmes, neiedomājoties, ka nemainot savu dzīvi un pakļaujot sevi rutīnai, viņos tikai un vienīgi uzkrājas saspringums un stress. Jaunavas zīmes pārstāvjiem ir paradums visas negatīvās emocijas turēt sevī, kur tās, protams, saēd cilvēku no iekšienes.

Skorpions

Kaislīgie Skorpioni gandrīz nekad nav mierā - viņi jūt lielu atbildību par visu savā dzīvē, tādēļ pakļauj sevi nemitīgam satraukumam. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji nebūt nebaidās no vecuma - viņiem šķiet, ka ārējās pazīmes, kas norāda uz ievērojamu "dzīves stāžu" viņus citu acīs padara cienījamākus. Arī šīs Zodiaka zīmes gadījumā galvenais novecošanas iemesls ir stress.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ir mūžīgā kustībā - viņi nespēj dzīvot klusi un mierīgi, un gandrīz nekad neatsaka jaunām pieredzēm, kas var izrādīties diezgan nesaudzīgi pret viņu veselību. Daudzi Strēlnieka zīmes pārstāvji ir izteikti darbaholiķi, kurus motivē domas par to, ka viņi būs paši labākie. Diemžēl, šie cilvēki bieži vien aizmirst pienācīgi atpūsties un atgūt spēkus, kas atstāj manāmas pēdas uz viņu izskatu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu