"Regulārā sezona nav sprints, bet gan maratons." Porziņģis par savu sniegumu pirmajā spēlē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porzinģis
Kristaps Porzinģis Foto: Reuters/ScanPix

Regulārās sezonas pirmajā spēlē Kristapa Porziņģa Dalasas "Mavericks" pārspēja Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards". Ar komentāriem par aizvadīto spēli dalījās abi Dalasas līderi, Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs.

Porziņģis pirmajā regulārās sezonas spēlē pusotra gada pārtraukuma guva 21 punktu, metienus no spēles realizējot ar 43% precizitāti. Latvieša slavenais komandas biedrs Luka Dončičs izēlās ar 34 punktiem un pēc spēles dalījās ar domām par Porziņģi.

"Porziņģis nespēlēja gandrīz pusotru gadu, līdz ar to, viņš šo spēli aizvadīja lieliski, ņemot vērā izlaisto laiku. Es zinu, ka viņš būs vēl labāks," slovēņu jaunā zvaigzne pauž uzticību komandas biedram.

Arī pats Porziņģis atzina, ka viņa spēlē vēl ir vietas, kur augt. "Spēles sākumā pret mani uzsita dažas piezīmes, varēju izmest soda metienus, kas ļāva nedaudz ieiet ritmā. Gribēju turpināt agresīvu spēli. Turpmāk gribētu vairāk strādāt groza apakšā. Regulārā sezona nav sprints, bet gan maratons."

"Uzskatu, ka Luka aizvadīja lielisku spēli, bet mēs, pārējie varam parādīt vēl daudz labāku sneigumu. Mums vēl ir ļoti daudz vietas izaugsmei," kritiski uz savu un pārējās komandas sniegumu atskatījās Porziņģis.

Spēles beigās jaunais slovēņu supertalants iesaistījās arī nelielā konfliktā ar "Wizards" līderi Bredliju Bīlu, bet pēc spēles atzina, ka tā ir bijusi vien parasta spēles epizode. "Tas ir basketbols. Laukumā tev nav draugu, bet es Bredliju cienu."

Nākošā spēle Dalasas basketbolistiem ir naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika, kad "Mavericks" izbraukumā spēkiem mērosies ar Ņūorleānas "Pelicans".

Video: Porziņģa atgriešanās spēles spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu