Interneta hits: Slavenais baltvalis Vladimirs amizējas ar blogeri un uznes viņam noslīkušo kameru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Neticami draudzīgais un izpalīdzīgais baltvalis jau atkal kļuvis par interneta hitu pēc tam, kad smaiļotājam atņēma GoPro kameru, bet uzreiz to arī atdeva.

Smaiļotājs un blogeris Joahims Larsens šā gada septembrī Norvēģijas krastos airēja savu kajaku, kad  pie viņa iepazīties piepeldēja slavenais pieradinātais baltvalis. Amizantos kadrus savā "Youtube" kontā Larsens publicēja vien nesen.

Zīdītājs, kas pazīstams kā Vladimirs, sekoja Joahima kajakam līcī un nebaidījās tam pieskarties.

Blogeris tik draudzīgā uzvedībā saskatīja iespēju uzņemt tuvplāna kadrus ar savu GoPro kameru. Iegremdējot kameru ūdenī, Joahimam izdevās dažu centimetru attālumā iemūžināt vali. Taču tad kādā brīdī Vladimirs ieskatījās kamerā, sāka tai tuvoties un notrieca to no stiprinājuma, kā dēļ kamera nogrima jūras dibenā. Tiesa, uzreiz pēc tam Vladimirs nopeldēja tai pakaļ un atgrieza īpašniekam.

“Es gribēju viņu nofilmēt zem ūdens un domāju, ka viņš zina, kas ir GoPro, tāpēc satvēra kameru, bet pēc tam atdeva. Es zinu, ka viņš visdrīzāk ir Krievijas spiegu trenēts, jo tika atrasts ar GoPro stiprinājuma iemauktiem. Parasti es neaiztieku savvaļas dzīvniekus, bet ar Vladimiru pieļāvu izņēmumu, redzot, cik ļoti viņš grib ar mani kontaktēties,” savā blogā rakstīja vīrietis.

Vladimirs jau ir ieguvis diezgan lielu slavu ar savu izpalīdzību un amizēšanos ar kaiju. Vietējie eksperti telekanālam pauduši aizdomas, ka dzīvnieku varētu būt apmācījuši Krievijas bruņotie spēki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu