Girgensons negatīvs "Sabres" piedzīvotajā sagrāvē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/LETA

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) ietvaros spēli aizvadīja Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres", kas piekāpās Ņujorkas "Rangers" hokejistiem.

Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" izbraukumā ar rezultātu 2:6 (0:3, 2:1, 0:2) zaudēja Ņujorkas "Rangers" hokejsitiem.

Girgensons laukumā pavadīja 10 minūtes un 51 sekundes (3:29 skaitliskajā mazākumā), izdarīja divus metienus pa vārtiem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Viesu labā ar vārtu guvumiem izcēlās Marko Skandela un Vladimirs Sobotka

Savukārt, "Rangers" sastāvā rezultatīvi bija- Artjoms Panarins, Brendans Lemjē, Entonijs Deandželo, Kriss Kreiders, bet Rajens Stroms izcēlās ar diviem vārtu guvumiem.

Video: "Sabres" - "Red Wings" spēles spilgtākie momenti

Par spīti zaudējumam, "Sabres" ar 11 spēlēs izcīnītiem 17 punktiem joprojām ieņem līderpozīciju austrumu konferencē. Savukārt, "Rangers" astoņās spēlēs ir spējuši sakrāt vien septiņuspunktus, kas Ņujorkas hokejistus ierindo 13. vietā austrumos.

Nākošo spēli Bufalo hokejisti aizvadīs jau naktī uz sestdienu, kad "Sabres" izbraukumā mērosies spēkiem ar Detroitas "Ŗed Wings" hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu