Gauračs novembra sākumā "Skonto" stadionā aizvadīs pēdējo karjeras spēli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Gauračs
Edgars Gauračs Foto: Mārtiņš Jankovskis

Latvijas futbolists Edgars Gauračs 9. novembrī "Skonto" stadionā Jūrmalas "Spartaks" vienības sastāvā aizvadīs savu pēdējo spēli futbolista karjerā, savā "Twitter" profilā vēsta sportista ieraksts.

Gauračs šobrīd pilda Jūrmalas komandas ģenerāldirektora pienākumus, kā arī 13 spēles aizvadījis "Optibet" Latvijas futbola virslīgas čempionātā. Futbolists savā "Twitter" kontā ceturtdienas vakarā publicēja ierakstu, aicinot visus līdzjutējus 9.novembrī apmeklēt "Skonto" stadionu, jo spēle pret "Riga" viņam būs pēdējā profesionāļa karjerā.

Pieredzējušais futbolists par Jūrmalas kluba ģenerāldirektoru tika iecelts 2017.gada pavasarī.

Gauračs savu karjeru sāka Rēzeknes vienībā "Dižvanagi", bet turpinājumā vairākas sezonas pārstāvēja Itālijas komandu "Ascoli", kuras sastāvā tika pieteikumā A sērijas spēlēm.

Pēc tam viņš kopā ar Latvijas komandu "Ventspils" startēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, gūstot arī vienus vārtus, vēlāk uz pusgadu tika izīrēts vienam no spēcīgākajiem Rumānijas klubiem Bukarestes "Rapid", bet pēc tam pārstāvēja Moldovas vienību Tiraspoles "Šeriff", kuras sastāvā arī spēlēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

Turpinājumā Gauračs spēlēja Krievijas pirmās līgas komandās Krasnojarskas "Jeņisej" un Maskavas "Torpedo", bet 2014.gada sākumā pievienojās "Spartakam". Sekojošajā vasarā uzbrucējs tika izīrēts Šveices augstākās līgas komandai "Aarau", tomēr drīz vien guva smago traumu un pēc atgriešanās laukumā atkal pārstāvēja "Spartaku".

Spēlētājs 2016.gada februārī uz dažiem mēnešiem tika izīrēts futbola klubam "Liepāja", tomēr tā paša gada vasarā viņš atgriezās jūrmalnieku rindās.

Latvijas izlasē Gauračs aizvadījis 20 spēles, kuru laikā guvis piecus vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu