"Uzvedies kā normāls čalis!" Žurnālistam neatļauj iztaujāt Makregoru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP / Scanpix

24. oktobrī īru jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Konors Makgregors preses konferencē Maskavā paziņoja savas atgriešanās cīņas datumu. Uz pasākumu bija ieradies liels skaits mediju pārstāvju, bet ne visiem tika atļauts uzdot jautājumus, vēsta "Business Insider".

Preses konference ilga aptuveni stundu un tās gaitā tika pārrunāti dažādi temati, galvenokārt, saistībā ar MMA. Kāda vietējais reportieris gribēja izmantot iespēju un uzdot jautājumu par pēdējo Makgregora seksuālās vardarbības skandālu, bet tulkotāja, kas palīdzēja īru cīkstonim, izvēlējās jautājumu nepārtulkot.

"Konor, tu esi top cīkstonis. Mani interesē tavas attiecības ar masu medijiem. Mēs bieži par tevi redzam ne īpaši glaimojošas ziņas, kā piemēram, "Makgregors ir izvarojis 20 gadīgu meiteni." Kā vari komentēt šo?" vaicāja reportieris.

"Mēs tagad par šo negribam runāt. Anar, es tevi pazīstu jau ilgu laiku. Tu esi normāls puisis. Uzvedies kā normāls čalis! Tev ir vēl kāds jautājums? Es tagad gribētu dot vārdu meitenēm pa labi no manis," reportieri pārtrauca Makgregora tulkotāja.

Bija redzams, ka pašu sportistu interesēja krievu valodā uzdotais jautājums, bet Makgregora tulkotāja tā arī to cīkstonim nepārtulkoja.

Lai gan cīkstoņa atgriešanās cīņas pretinieks vēl nav nosaukts, pēdējās ziņas ārzemju medijos liecina, ka galvenie pretendenti ir Džastins Geijči un MMA sporta leģenda Donalds "Kovbojs" Serone.

31 gadu vecais Makgregors savas karjeras laikā guvis 21 uzvaru un četras reizes atzinis pretinieka pārākumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu