Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Jauns trends kāzu fotogrāfijas nozarē - laulību "orālās mīlas" bildes (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī jaunlaulāto vēlme iemūžināt savas kāzu dienas skaistākos mirkļus ir pilnīgi saprotama, dažkārt jaunais pāris izvēlas savā fotosesijā iekļaut mirkļus, kuri, maigi sakot, liek saraukt uzacis. Portāls "Vice" sarunā ar nīderlandiešu fotogrāfu Maiklu Klūsteru skaidro - kādēļ lai kāds savos kāzu foto vēlētos imitēt orālās baudas mirkļus?

Kāzu industrijas izpausmes kļūst aizvien krāšņākas un, dažkārt, groteskākas - cilvēki tiek bildināti plašās zibakcijās, kāzas digitāli iemūžina dronu bari un brīžiem var šķist, ka kāzu fotogrāfijas ir domātas nevis savas "īpašās dienas" saglabāšanai, bet gan "sirsniņu" un "īkšķīšu" vākšanai sociālajos tīklos.

» "Seksa nebūs, esmu nevainīga!" "Cukura mazulītes" stāsts

Viena no jaunākajām vēsmām šajā nozarē ir "orālo mīlas prieku bilde" - šādos foto pārsvarā ir redzama līgava, kura kāda krūma vai mašīnas aizsegta, notupusies it kā sniedz savam vīram "skūpstu tur lejā". Šāds žests zināmā mērā demonstrē jaunlaulāto humora izjūtu un seksuālo atbrīvotību, un šī tendence kļūst aizvien populārāka.

Šis neparastais kāzu fotogrāfiju veids ieguva publisku ievērību pēc tam, kad internetā popularitāti ieguva nīderlandiešu fotogrāfa Maikla Klūstera uzņemts foto, kurā redzams, kā jaunais pāris stāv smaragdzaļā izcirtumā: viņš uz kājām, savukārt viņa - uz ceļiem. Pēc neilga laika ar tāda paša koncepta bildi antīkas automašīnas priekšā interneta lietotājus priecēja britu pāris Marks un Samanta Saimoni.

Pēc pāris nedēļām savu mutisko mīlu grieķu ortodoksālās baznīcas priekšā apliecināja vēl viens pāris no Lielbritānijas. Diemžēl, gluži tāpat kā citas britu tūristu izdarības, arī šī rīcība vietējiem iedzīvotājiem nešķita pārlieku amizanta - apvidus bīskaps pēc šī gadījuma aizliedza baznīcā laulāt ārvalstniekus.

Metjū Luns, kura kāzu foto izraisīja šo skandālu, britu portālam "The Sun" gan atklājis, ka, viņaprāt, baznīcas reakcija nav īsti adekvāta, jo viņi ir tikai "izklaidējušies". Tiesa, šis joks nav šķitis smieklīgs ne tikai baznīcas pārstāvjiem, bet arī citam pārim, kuriem Lunu ģimenes izdarību dēļ nu ir atceltas kāzas. Viņi plāno pret orālās mīlas cienītājiem vērsties tiesā.

Kā uz to raugās fotogrāfs, kura sniegums padarīja šo "trendu" tik populāru? Viņš atklāj, ka nekādā veidā neuzņemas atbildību par šī "žanra" izgudrošanu, jo "orālās" kāzu fotogrāfijas pats atklājis kāda cita fotogrāfa darbos.

» Sekss ārsta kabinetā ar papīra maisiem galvā. Kā Masters un Džonsone kļuva par pirmajiem seksologiem

Neskatoties uz izraisīto traci, Klūstera erotiskās bildes viņam ir nodrošinājušas zināmu fanu bāzi. Viņš ir apgalvojis, ka "esmu saņēmis kaudzēm ziņu no citiem fotogrāfiem, kas uzteic manu kreatīvo domāšanu". Fotogrāfs sarunā gan atklājis, ka nevēlas tikt asociēts tikai un vienīgi ar "orālo fotogrāfiju" - viņš cer, ka cilvēki spēs novērtēt arī viņa klasiskos darbus.

Klūsters arī atklājis, ka nevēlētos uzņemt bildes, kurās redzamais akts notiek pa īstam, jo nevēlas strādāt pornogrāfijas nozarē. Viņam nebūtu arī iebildumu veidot kādu fotosesiju, kurā līgavainis it kā apmierina savu līgavu, taču līdz šīm neviens pāris nav izteicis vēlmi pēc šāda pakalpojuma.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu