Veltījums Bīberam? Selēna Gomesa publicē ar "iPhone" uzņemtu videoklipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Selēna Gomesa
Selēna Gomesa Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa (Selena Gomez, 27) laidusi klajā sava jaunākā singla "Lose You To Love Me" videoklipu, kas pilnībā uzņemts ar "iPhone" telefonu. Dziesma, kuru dziedātājai palīdzējusi sacerēt "Issues" singla autore Džūlija Maiklsa (Julia Michaels), ir pirmais vēstnesis trešajam Gomesas solo albumam.

"Paldies visiem par līdzās būšanu, neskatoties uz kāpumiem un kritumiem," viņa raksta pie klipa vietnē "Instagram". "Es nespētu to paveikt bez jums. Gaidu ar nepacietību, kad varēšu ar jums doties jaunā piedzīvojumā."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 hour.

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

"Man vajadzēja tevi zaudēt, lai mīlētu sevi," Gomesa dzied šajā balādē. "Tu mani salauzi, un tagad es to redzu... pēc diviem mēnešiem tu atradi mums aizvietotāju."

Daudzi dziedātājas fani, protams, šās dziesmas vārdus interpretē kā vēstījumu Gomesas bijušajam draugam Džastinam Bīberam, kurš 30. septembrī apprecējās ar modeli Heiliju Boldvinu. 

Gomesa un Bībers bieži pašķīrušies, taču viņu attiecību sākums datējams jau ar 2011. gadu. 2017. gadā viņi oficiāli izšķīrās.

Nesenākais Gomesas albums "Revival" izdots 2015. gadā.

Noskaties video.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu