"Tā ir Marija un Huans!" Vadītājs policistiem atklāti pastāsta, kas atrodas viņa auto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums/Degpunktā

Pirms dažām dienām uz kāda nomaļa ceļa starp Iļģuciemu un Spilvi patrulējošo policistu sarunu pārtraucis pretimbraucējs, kurš pārvietojās bez ieslēgtām tuvajām gaismām. Autovadītājs apstādināts un pēc sarunas ar jaunieti izrādījās, ka viņa auto atradusies marihuāna, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Policisti apturējuši auto un centušies noskaidrot, kāpēc vadītājs nav ieslēdzis gaismas. Tāpat inspektori vēlējušies arī uzzināt, kāpēc latviski runājošais jauneklis pa Rīgas ielām pārvietojas ar Lielbritānijā reģistrētu auto.

Šoferis kļuvis nervozs un policistu priekšā pārcilājis vairākus papīrus. Pēcāk šoferis atzinis, ka auto nav ne apdrošināts, ne pienācīgi reģistrēts. Jaunietis paskaidrojis, ka lētāk esot dažas reizes gadā samaksāt sodu. Tomēr visas tālākās sarunas un jaunekļa apgalvojumi, likuši inspektoram uzdot jautājumu, vai šoferis lieto narkotikas.

Sarunas gaitā šoferis policistiem parādījis kādu augu, ko pats nodēvēja par “Mariju un Huanu”.

“Nu, marihuāna tā ir, bet tā ir ļoti vāja, tici man. Es pret jums esmu caurspīdīgs,” atzinās šoferis.

Rezultātā pēc šādas sarunas policisti bijuši spiesti uz notikuma vietu izsaukt kolēģus no Valsts policijas, bet pašu šoferi aizturēt. Jaunais vīrietis un automašīnā atrastais augs nogādāts ekspertīžu centrā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu