ASV kāds 16 reizes sašauts vīrietis pats spējis mērot ceļu līdz slimnīcai (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

ASV Filadelfijas šatā piektdien, 25. oktorbrī, vairākas reizes ticis sašauts kāds vīrietis, vietējā policija skaidro notikušā apstākļus. Iemesls pagaidām nav noskaidrots, vēsta raidsabiedrība CNN. 

Policija notikušo apzīmē kā "brīnumu". 

Piektdienas, 25. oktobra rītā, 27 gadus vecais vīrietis tika ievainots Filadelfijā Kenzigntonas apkaimē. Policija norāda, ka nav skaidrs, kāpēc vīrietis ticis sašauts tik daudz reižu. Kārtībsargiem vēl nav bijis iespējas vīrieti iztaujāt. 

Izmeklētāji notikuma vieta atraduši liela izmēra ložu čaulītes.

Filadelfijas Policijas nodaļas vadītājs seržants Ēriks Grips CNN pastāstījis, ka vīrietis ticis sašauts piecas reizes labajā ķermeņa pusē, divas reizes kreisajā gurnā, trīs lodes skārušas viņa krūšu daļu, viena lode labo plecu, viens šāviņš trāpījis vīrieša kaklā, vēl trīs - kreisajā rokā un viens - labajā rokā. 

Policija vīrieti vēl nav identificejusi. Kādā brīnumainā veidā viņam izdevies nokļūt līdz slimnīcai un sevi reģistrēt, policijai neesot saprotams. "Kādam, kas sašauts tik daudz reižu. Viņa stāvoklis ir sarežģīts, bet viņš izdzīvos," atzinis izmeklētājs Skots Smāls.  

CNN vēsta, ka vīrieša stāvoklis bijis kritisks, un viņam sniegta nepieciešamā palīdzība. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu