Levandovskis sasniedz jaunu Vācijas bundeslīgas rekordu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Levandovskis
Roberts Levandovskis Foto: Reuters/ScanPix

Polijas izlases futbolists Roberts Levandovskis sestdien kļuva par pirmo Vācijas bundeslīgas spēlētāju, kurš pirmajās deviņās sezonas spēlēs izcēlies ar vismaz vieniem vārtiem, kā rezultātā pie uzvaras tika viņa pārstāvētā vienība Minhenes "Bayern".

"Bayern" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja Berlīnes "Union".

Uzvarētāju rindās pa vārtiem guva Levandovskis un Benžamēns Pavārs.

Rezultāts tika atklāts jau 13.minūtē, kad pēc izpildīta brīvsitiena viesu vārtsarga atsistā bumba nonāca pie Pavāra, kurš no aptuveni 17 metriem, neapturējis bumbu, raidīja to vārtos.

43.minūtē pretinieku vārtus ar bīstamu sitienu apdraudēja Filipe Koutinju, tomēr puslaika noslēdzās ar minimālu pārsvaru.

53.minūtē 2:0 ar sitienu vārtu apakšējā labajā stūrī panāca Levandovskis, uzstādot jaunu bundeslīgas rekordu. Piecas minūtes vēlāk par spēli ar roku soda laukumā "pendeli" uz mājinieku vārtiem nozīmēja tiesnesis, tomēr Sebastjans Andešsons nespēja pārspēt vārtsargu.

To gan izdevās labot Sebastjanam Polteram, kurš 86.minūtē no 11 metru atzīmes guva viesu goda vārtus, spēlei noslēdzoties ar Minhenes komandas uzvaru.

Zīmīgi, ka Levandovskis pēdējās 13 Minhenes komandas spēlēs izcēlies ar 19 gūtiem vārtiem.

Tikmēr bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) Gelzenkirhenē spēlēja vietējā "Schalke 04" un Dortmundes "Borussia".

Mājinieki spēles laikā reizi trāpīja pa vārtu stabu, bet vēl vienā epizodē bumba atdūrās pret pārliktni, ar ko nebija gana, lai gūtu panākumu pār pērnā gada vicečempioniem.

Pēc deviņām spēlēm pirmo vietu ar 18 punktiem ieņem "Bayern", tālāk ar 17 seko "Freiburg", bet Dortmundes "Borussia" ir par vienu punktu mazāk. Menhengladbahas "Borussia" un "VfL Wolfsburg" ar 16 punktiem ieņem attiecīgi ceturto un piekto pozīciju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu